D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Tinnitus'um azdi yine..
Cokca altyazili dizi film izlemek, yabaci muzik dinlemek, multi/single oyun oynamak(en guzel kismi ise multide hakeden ruslara ingilizce sovmekGencler Ingilicce yi nerede ögrendiniz?
Gencler Ingilicce yi nerede ögrendiniz?
Ingilizce altyazi sanirim. Degil mi?Cokca altyazili dizi film izlemek, yabaci muzik dinlemek, multi/single oyun oynamak(en guzel kismi ise multide hakeden ruslara ingilizce sovmek) biraz da ilgi isiyle oluyor. Seviyorsan gerisi zaten geliyor hocam.
Turkce altyazi. İng kelimelerin turkce karsiligini duydukca kafaya yerlesiyor. Ama kelimeleri daha iyi anlamak icin bir filmi bi kere tr bi kere de ing altyazili izleybilirsin. Ya da zor olmazsa ikisini ayni andaIngilizce altyazi sanirim. Degil mi?
Hocam peki konusabiliyor musun yoksa yazi yazarken mi iyisin?Turkce altyazi. İng kelimelerin turkce karsiligini duydukca kafaya yerlesiyor. Ama kelimeleri daha iyi anlamak icin bir filmi bi kere tr bi kere de ing altyazili izleybilirsin. Ya da zor olmazsa ikisini ayni anda![]()
Konusmada daha iyiyimHocam peki konusabiliyor musun yoksa yazi yazarken mi iyisin?
Seyhoo sorar misin Hakki abi zengin misin diye: D![]()
Hakkı abi fazla durmayacak gibi![]()
Kadınlara yaşı, erkege parası sorulmazSeyhoo sorar misin Hakki abi zengin misin diye: D
Seyhoo sorar misin Hakki abi zengin misin diye: D
Hocam linke tikladim da, Android e sonra gelecekmisÜye olup sorabilirsinAslında bu sorunun cevabı mutfaktan belli
![]()
Yanliz değilsinMillet gta 5 oynuyo ben daha yeni gta 4 kurdum![]()
Yanliz değilsin![]()
Aslında benim PC GTA 5'i acar bi şekilde çünkü optimizasyon baya iyi. Gta 4'ten hic zevk alamiyorum çünkü tam bir optimizasyon özürlü. Sistem gereksinimlerine baktığımda medium-high'ta oynayabilmem gereken oyun lowda 30fps'yi anca buluyoridare edicez artık
Gta 4 cayir cayir kasiyor bende 512 mb ekran karti varAslında benim PC GTA 5'i acar bi şekilde çünkü optimizasyon baya iyi. Gta 4'ten hic zevk alamiyorum çünkü tam bir optimizasyon özürlü. Sistem gereksinimlerine baktığımda medium-high'ta oynayabilmem gereken oyun lowda 30fps'yi anca buluyorİnternette gördüğüm kadarıyla Gta 5'i lowda 40 FPS civarında acabilirim ama harddisk 80gb
![]()
10 tane kutulu GTA 5 vericek bi site var. Çekiliş yapıyor. Ona katildim yarin açıklanacak sonuçlar eğer kazanirsam acimam hunharca para biriktirip bi harddisk alırımGta 4 cayir cayir kasiyor bende 512 mb ekran karti vargta5 e yer yok zaten
![]()
İnşallah kazanirsin. Benim pc almam gerek10 tane kutulu GTA 5 vericek bi site var. Çekiliş yapıyor. Ona katildim yarin açıklanacak sonuçlar eğer kazanirsam acimam hunharca para biriktirip bi harddisk alırım![]()
Benimde alman gerek ama idare ediyoz iste.İnşallah kazanirsin. Benim pc almam gerek![]()
Ekran karti haric ayni sistemBenimde alman gerek ama idare ediyoz iste.
2gb RAM
Core 2 duo 2.66ghz
1gb ekran kartı(ati 4670)
Ve olmazsa olmaz tüplüm ile çok oyun açtım oynadım hala da oynarım şuan black ops 2 ye basladim. yazin caliscam artik cebime ne kadar girerse ona gore PC toplicam veya yukselticem bakalim..