hp desk jet kaç? bizde desk jet1000 aldık oda x3300'ün yanına gidecek kartuş alınmazsa ...
hp desk advantage 2515. Kartuşları çok pahalı değil 2 kartuşlu 50 lira (bence çok pahalı değil sizi bilmem)
hp desk jet kaç? bizde desk jet1000 aldık oda x3300'ün yanına gidecek kartuş alınmazsa ...
amca bakıyor pahalı diyor bizim desk jet 1000 j110a 60lira idi siyah 54 renkli 66 kaç oluyor? bu şartlarda kartuş almaz amca.hp desk advantage 2515. Kartuşları çok pahalı değil 2 kartuşlu 50 lira (bence çok pahalı değil sizi bilmem)
geçmiş olsun ben gt-s5360'ı yere çarptım banamısın demedi...Telefonu ipad in üzerine düşündüm, ipad in ekranı kırıldı![]()
Çok uğraşmasaydın keşke.Off offf benim de telefon hata veriyor.
Keşke uğraşmasaydım Xposed ile.
Reset attım yine düzelmedi hata. Ne yapıcam şimdi ben![]()
Çok uğraşmasaydın keşke.
Hata ne tam olarak?
Keşke keşkee.
LG SmartCover durdu yazıyor . Tamam diyorum anında yine çıkıyor.![]()
puanlardan dolayı olabilir.@YaşlıTaşCocuk54 neden banlandı?
@YaşlıTaşCocuk54 neden banlandı?
Bende 16mbit tarifesindeyim win8.1'i 18mbitte indirdim@mic check 10.50Mbit Vayyy, Yarım mbit hız arttırmışlar aferim adam oluyor bu ttnet. Böyle bir kaç sonra 15 falan belki görürüz :mrgreen:
en azından biri kırılmış@Mert Ahmet çok beğendiysen yenisini al:hammer:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
uçuşan üyelere yazmayı unutmuşum, hakaretten gitti
Amacına da sinsilik yaparak mı ulaştın? LittleMonster artık aramızda yokmuş da "kesin What The Hell'in işidir" dedim.Düzenlendi :sinsi: :devil2:
Şu an spoiler vermemek için kendimi zor tutuyorum :mrgreen: (tabi son yayınlanan bölüme kadar izlemediysen)arkadaş bu person of interest nasıl bir dizidir yaaa sezon finaline de çok az kaldı 3 4 ay izleyemeyecegim[emoji22]