Senin de dostum.Regaip kandiliniz mübarek olsun.
Bi ara severek izlediğim bir diziyi çevirmenler çevirmeyi bırakınca ben çevirmeye kalkmıştım. Yaklaşık 700 satırlık çeviri vardı. Çevirmem bi çevirmen arkadaş (Isilwen A) yardımıyla 2 gün sürmüştüÇeviri yapmak ne zahmetli işmiş yav :/
24 bin TL ye televizyon mu olur? Yuhh!!
24 bin TL ye televizyon mu olur? Yuhh!!
Oluyor valla. Ama onları alanların aylık geliri zaten en az 30bin liradır.24 bin TL ye televizyon mu olur? Yuhh!!
Kfc veya Burger House gidin. Acil e-postalarıma bakmam lazım diyip şifreyi alın. 8.90 tl ye(indirimli fiyat) bir Acılı Twister alın. Yavaş yavaş yerken saniyede 4-5 mbps indirmenin keyfini çıkarın. Tabi laptop olmak zorunda cihazınız[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] oyunu satın aldım ama steamde yatıyor, 16 gb kotalı internette nasıl indirebilirim diye düşünüyorum
Kfc veya Burger House gidin. Acil e-postalarıma bakmam lazım diyip şifreyi alın. 8.90 tl ye(indirimli fiyat) bir Acılı Twister alın. Yavaş yavaş yerken saniyede 4-5 mbps indirmenin keyfini çıkarın. Tabi laptop olmak zorunda cihazınız![]()
Cihazım laptop ama ben şehir merkezinde değil ilçede yaşıyorum. Buralarda wifisi olan mekan var mı pek bilmiyorum ama iyi fikirmiş![]()
Telefonla kontrole git wifi varsa laptopu götür![]()
Ne özelligi var ki 320 bin TL lik tv'nin. Yemek mi yapiyor, köpegi çişe mi cikariyor320 bin TL'ye samsung'un televizyonlari var. Bunun yaninda 24 bin TL ciklet parasi![]()
Ne özelligi var ki 320 bin TL lik tv'nin. Yemek mi yapiyor, köpegi çişe mi cikariyor![]()
Sen langur lungur siirini biliyor musun?5 dk oldu hala gülüyom![]()
![]()
Sen langur lungur siirini biliyor musun?
Duydum ki bana darilmissinYoo neymiş ?
O paylaştığım gönderideki yorumdan bir sürü var ama küfürlü, atsam engellenirimDuydum ki bana darilmissin
Üzme beni arkadasimsin
Langur lungur tarhana bulgur
Bana gönül koyma cay koy.
![]()
İyi ki Moneyclub kartımız var, müthiş indirimler var Migros'ta bize özel![]()
16 kg manti alirsan bir kutu bedava geliyor. Güzel kampanya. Bence düsün.![]()
İyi ki Moneyclub kartımız var, müthiş indirimler var Migros'ta bize özel![]()