Vayy be. Yaz gelecek ama hala üşüyoruz.arkadaş paylaşmış, kütahyada kar yağmış.![]()

Vayy be. Yaz gelecek ama hala üşüyoruz.arkadaş paylaşmış, kütahyada kar yağmış.![]()
Neresi orası?Benim memlekette 25-30 cm kar var şu an 1 haftadır yağıyor.![]()
Neresi orası?Ben az daha denize giricektim.
![]()
Vayy be. Amcalara bak sen.Ordu akkuş'un bir kasabası![]()
[video=youtube;enQJXPe5G0w]https://www.youtube.com/watch?v=enQJXPe5G0w[/video]
Sen ben bir kişi daha lazım![]()
Kutahyada yagdiysa eskisehirde de yagmistir kesin. Gelirken kar vardi gittigimde de kar olacak. Offf ne cektim beearkadaş paylaşmış, kütahyada kar yağmış.![]()
Tabii ki. Benim işim.![]()
Boş zamanın olunca bir ricam olacak![]()
Bıraktım aslında.
Ama yapabilirim bir şeyler.
Özelden mesaj at müsaitim.![]()
Acelesi yok ama ben söyşeyim müsait zamanda yaparsın.
1366x768 çözünürlükte hd apple logosu arıyorum ama internette bi türlü bulamıyorum. Eğer yapabilirsen yap ama yapamazsan da zorlama. Siyah beyaz karşımı ama renkler hd olacak mat değil. Dediğim gibi yapabilirsen yap ama yapamazsan canın sağolsun...
Yoh kim o nasıl bişi o belediye kapatsın onu hangi hayvan o?[video=youtube;pvWn5rC_O5A]https://www.youtube.com/watch?v=pvWn5rC_O5A[/video]
Ne zaman izlesem gülüyorum. :mrgreen:
4. Sınıftayken hepimiz bir ülkeyi temsil ediyorduk 23 Nisan'da. Ben de Italya'yı temsil etmiştim. O zamandan beri İtalya'ya karşı sempatim var. Ayrıca en güzel 23 Nısan'dı girdiklerim arasında.Yeni bilgisayar alana kadar bunu yapasım var
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsunNe de çabuk büyüdük de üniversiteli olduk ya. Bayramı okulda kutlayıp, bitişinde internet kafede Counter atardık, hey gidi günler
![]()
o sistemde express kart gereksinimi var artık onu koymuyorlar.Yeni bilgisayar alana kadar bunu yapasım var
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsunNe de çabuk büyüdük de üniversiteli olduk ya. Bayramı okulda kutlayıp, bitişinde internet kafede Counter atardık, hey gidi günler
![]()
Wifi kartini cikartip takiyor adam hocamo sistemde express kart gereksinimi var artık onu koymuyorlar.
lenovo bir msi olamamış tarihi eser vr601-49'da mini pci e 2 tane var wifi takılı ve boşta var artı express kart var kardeşim onun içine koydukları plastik toz kapağını çıkartmış soğutmaya katkısı var sanıyor bu resimdeki hikaye işe yarıyormuş ama harici ekrana veriyor görüntüyü...Wifi kartini cikartip takiyor adam hocam
öyledir öyle herkesi tatmin etmen lazım müşteri editör eleştirmen filanÇeviri yapmak ne zahmetli işmiş yav :/
Sağ taraf göçmüş yine post kasıyo birisi