Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Disk biçimlendirmenin bir başka yolu :D

Yoo sokar sokmaz çalıştı valla. Zaten ılık su olsa 1 ay boyuncada kalsa suyun içinde bir şey olmaz ama elektronikte sıcak su çok farklı. Metal USB'ler mesela hep gidicidir çabuk bozulur. Bu sandiskin diskleri baya iyiymiş.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Yoo sokar sokmaz çalıştı valla. Zaten ılık su olsa 1 ay boyuncada kalsa suyun içinde bir şey olmaz ama elektronikte sıcak su çok farklı. Metal USB'ler mesela hep gidicidir çabuk bozulur. Bu sandiskin diskleri baya iyiymiş.

Virüsler,mikroplar ve trojanlar temizlenmiştir 90 derecede. :D Ama dedin ya 1 ay boyunca soğuk veya ılık suda usb bellek kalsa bişey olmaz diye bence çok rahat arızalanır. Test etmek lazım :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Virüsler,mikroplar ve trojanlar temizlenmiştir 90 derecede. :D Ama dedin ya 1 ay boyunca soğuk veya ılık suda usb bellek kalsa bişey olmaz diye bence çok rahat arızalanır. Test etmek lazım :D

Neden arızalansın ki ? Elektronik aletlerin suya alerjisi yoktur. Yeter ki devre elemanlarından güç geçerken kısadevre olmasın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben yağsız kontak spreyi bulamadığım zaman musluğun altına sokuyordum anakartları

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Neden arızalansın ki ? Elektronik aletlerin suya alerjisi yoktur. Yeter ki devre elemanlarından güç geçerken kısadevre olmasın

gittim flash belleği suya attım bozulursa bana 8 gb flash bellek borçlusun :P (ciddi cidid attım)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
gittim flash belleği suya attım bozulursa bana 8 gb flash bellek borçlusun :P (ciddi cidid attım)

Dolu kaptaki prinç'in içine göm suyun çeker rahat. :D

Ben yağsız kontak spreyi bulamadığım zaman musluğun altına sokuyordum anakartları

Nasıl tamamen kurutuyorsun?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Benimde hafıza kartım bozulmuştu. Sinirlendim suya attım 3 gün sonra takınca çalışmıştı. :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hangi modeli? bende teknosanın hediyesi(trancent yerine ) cruzer edge ve cruzer blade 8gb hayabusa toshiba 32gb ve kingston datatreveler 112 4gb var en yavaşı kingston 12liraya vatan bornova'dan almıştım sandisk alacakken...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aynı torrenti indiriyoruz galiba [emoji1]
6d0e2fbbf984fb15f71d01793e73b887.jpg

Aynen öyle :D benim indirme işlemi bitti, şimdi kuruyor ama çok yavaş :D SSD'de yer olmadığında hdd'e kurmak işkence.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bilgisayarına bişey bulaşmış olabilir. Güzel bi tarama yaptır bence. Burayı açmaya çalışırken aslında başka bir sayfa daha açılmaya çalışılıyor olabilir.
Her cihadımda böyle bir arkadaşıma sordum şu siteye girebiliyor musun diye o da giremiyorum dedi aynı mesajı veriyormuş DNS kullanıp giriyorum ve tüm cihazlarımda böyle

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Millet telefonuyla banyo yapar ben ıslak mendil ile ekranı silsem bir şey olur mu diye kara kara düşünüyorum..
Lanet olası s5830i :mrgreen:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
benim ki yemek suyu daha çok yağı olan tabağa düştü 2-3mm derilikte idi kağıt havlu ile kuruladım bişey olmadı parmağım ekranda takılırdı artık takılmıyor...

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
benim ki yemek suyu daha çok yağı olan tabağa düştü 2-3mm derilikte idi kağıt havlu ile kuruladım bişey olmadı parmağım ekranda takılırdı artık takılmıyor...

Benimkinin'de ekrana yemek döktüm az bişey kuruladım mendille ama kuru leke olarak kaldı parmağım takılıyor. Islak mendille silecektim evde'de yokmuş gene yarına kaldım. Böyle'de kullanılmıyor :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kafalar,kafalar enteresan kafalar yaşıyorum şu saatte. Ne içtiysem kafa yapmış baya bi :lol:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Benimkinin'de ekrana yemek döktüm az bişey kuruladım mendille ama kuru leke olarak kaldı parmağım takılıyor. Islak mendille silecektim evde'de yokmuş gene yarına kaldım. Böyle'de kullanılmıyor :D
kağıt havluya traş kolanyası yada kolonya dök onunla sil onunla yıkama da sorun olmaz %99 saf alkol de iletkenlik gösterebiliyor takograf yazıcılarını alkol içinde çalıştırmayı deneyince görmüştüm...

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
kağıt havluya traş kolanyası yada kolonya dök onunla sil onunla yıkama da sorun olmaz %99 saf alkol de iletkenlik gösterebiliyor takograf yazıcılarını alkol içinde çalıştırmayı deneyince görmüştüm...

El bezini ıslatıp sıktım biraz. Sonra sildim leke gitti. Hafif ıslaklığıda tişortuma sildim :P Su geçirmediğini yeni keşfediyorum. Hoparlöre kaçsa bişey olur mu ki :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
anormal miktar olmazsa sorun olmaz içinde yüzeceği miktar için tabi o zaman üzerine su içmen gerekir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Herkese günaydın.

GTA 5 sonunda indi, 5 yılı devirmiş çöp işlemci ile high- very high grafiklerde 35-45 ortalama, min 28 fps alma keyfi :)

Oyundan pek hoşlanmıyordum (videolarını izlemiştim) ama oynayınca cidden keyifli, zencilerin niggalı konuşmaları ve şivesi :D anlatılmaz yaşanır ya :)

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Herkese günaydın :)
Keyifli oyunlar [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İntel Core Duo P8700 2.53 Ghz
Nvidia Gt240M
500gb Hdd
65dacb8b5ec1fcd5c3a05b44ea15799f.jpg

Kaç para ulan bir bilgisayar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...