Biliyorum web tabanlı ama bak istersen ;O boom beach yalnızben web tabanlı bir oyundan bahsediyprum adı bombom

Biliyorum web tabanlı ama bak istersen ;O boom beach yalnızben web tabanlı bir oyundan bahsediyprum adı bombom
Biliyorum web tabanlı ama bak istersen ;
![]()
Hdd bozuk çıktıdurduğu yerde bozulan bir hdd yi ilk defa görüyorum
![]()
Ben denemem.Astral seyehat filan yapan var mı![]()
Hocam bi "idoser" e bakın derim.Ben denemem.
Ama biraz araştırmıştım.
Bir de rüya kontrol etme olayı var. Lusid onu biliyor musun?
Ben denemem.
Ama biraz araştırmıştım.
Bir de rüya kontrol etme olayı var. Lusid onu biliyor musun?
hocam kahramanlığa birçok örnek mevcut. Lirik anlatım daha çok romantik kategorilerde bakabilirsiniz. Şu anda aklıma gelen emredici anlatıma örnek daha çok 20. Yüzyıl filmlerine yada 20. Yüzyıl konulu, günümüz filmlerine bakabilirsiniz diye düşünüyorum hocam.Burda filmlerle arası iyi olan bi arkadaş vardır heraldebirkaç sorum olucak onlara
Şimdi benim bi ödevim var anlatım türüne göre film bulmam lazım gerisi konuyla alakalı değil.
Ama film izlemediğim için film bulamıyorum doğal olarak. Acaba aşağıya verdiğim özelliklere uygun film önerebilicek olan varmı?
1. Lirik anlatım: Daha çok, şiir ve hitabet (söylev)’te kullanılır.
2. Sözcükler daha çok yan ve mecaz anlamda kullanılır.
2. Kahramanlık: Aslında buna Çanakkale Savaşını anlatan bir film eklemeyi düşünüyorum ama önerilerinize açığım
3. Emredici anlatım: Kesinlik, vazgeçilmezlik, emir ve yasaklamalar içeren cümlelerde emredici anlatım söz konusudur.
Konu açma gereği duymadım ama yinede mod. bilir![]()
Bakayım bakalım.Hocam bi "idoser" e bakın derim.
Ekli dosyayı görüntüle 10088
Belki takip edip katılmak isteyen vardır haber veriyim
'?' işaretli yere 0-9 arasında bir sayı geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 10090 Peki şimdi ?
O lusid konusuna ben de bir şeyler yazmıştım.Lusid'i biliyorum. Araştırmıştım hatta forumda konu açıpta tartışmıştık. Astral seyehatı biliyordum ama gerçekcliği hakkında şüpheliydim. Ta'ki dün geceye kadarYatmışken, Astral seyehatı araştırırken okuduğum teknikler aklıma geldi. Öylesine uygulamaya koyuldum. Yattım düz bir şekilde. Gözlerimi kapayıp gördüğüm siyahlığa odaklandım. Ayaklarıma karıncalanma hissedince ciddi ciddi astrale'mi gidiyorum diye düşündüm. Dikkatim dağılmasın diye devam ettim aynı şekil. 5 Dakika kadar aynı durumda geçti. Bu arada karnım içine çöküyormuş gibi bir his duyuyordum. Sonra odaklandığım siyahlık üzerinde ruhumun bedenimden yukarıda olduğunu düşünmeye başladım bunda odaklandıkça kendimi ciddi ciddi yükselmiş hissettim. Ve inanılmaz derecede kalbim atmaya başladı acayip hızlıydı. Dedim kesin gidiyorum. Hemen bilerek gözlerimi açtım. Çünkü yemedi ama bu gece gene denemek istiyorum. Biraz daha araştırdım ne yapılması gerektiğini.
Gözlerimi açtım kan ter içindeyim filan. Ama gerçeklik payı var gibi. Veyahut Psikolojik bir durum.
![]()
O lusid konusuna ben de bir şeyler yazmıştım.
Şu astral seyahet işine fazla dalma boşver. Herkeste sağlıklı sonuçlar bırakmayabiliyormuş. Psikolojik sorunlar olabiliyormuş.
Aman diyeyim. Forumda sana ihtiyacımız var. Bilgisayar konusunda ben kime danışırım yoksa.![]()
[mention=440970]albatros84[/mention]
I doser'i denedin mi sen? Bayaa ilginç ve korkutucu geldi bana. Gerçekten işe yarıyor mu?Hocam bi "idoser" e bakın derim.
16 GB Sandisk Cruzer Blade'yi 90 derecelik çamaşır makinesi testine (istemeden) soktum maaşallahı var.