- Reaksiyon puanı
- 3,278
Bazıları kondistörde sıkıntı vardır dedi neyse şarj etsin de sorun olmaz,ses normal swm güç kaynaklarında coil whine sıradan durum her şarj da var.
Bazıları kondistörde sıkıntı vardır dedi neyse şarj etsin de sorun olmaz,ses normal swm güç kaynaklarında coil whine sıradan durum her şarj da var.
Coil whine anlamına gelmektedir, Türkçe bobin ağlaması denilebilir. Aletin içerisindeki bobinler fazla sıkı sarılmadığı için bobinlerden elektrik geçerken ses gelir. Genellikle güç kaynakları, sarj aletleri, ekran kartlarında olur. Performans olarak bir sorun olmaz sadece ses.Bazıları kondistörde sıkıntı vardır dedi neyse şarj etsin de sorun olmaz,
ben de yarım saat kadar giremedimForuma yaklaşık 2 saattir giremiyordum hata veriyordu aynı sorunu yaşayan varmı yoksa benim internetmi arızalıydı.
O da var dostum.Bu arada forumda film bölümünü gördüm ama dizi bölümünü göremedim. Belki hatam vardır
Tam konumu atamadım tapatalktan giriyorum. Buyur; http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=246301Link atarmısın üşendim bi an![]()
İşi sağlama al sen geneGta 4 oynamak için evde boşta duran hdd yi aldım içindekilerin yedeklenmesi bitsin win7 kuracağım hdd yi sökerken çok hassas olmama gerek varmı şu an takılı olanın üstünde metal bir plaka var o metal plakayı diğerine takacağım fazla hassas davranmam lazımmı
Hdd yi taktım şuan w7 yüklüyor birden aklıma driverleri indirmeyi unuttuğum geldi eski hdd yi takta 300 kbit hızla driverleri indir usb ye at tekrar hdd yi deştirde ohoo gta 4 ü bugünde oynayamayacağım![]()
Masaüstüye değil dizüstü bilgisayara kuruyorum wifi driverleri yok![]()
The Crims oynayan var mı aranızda?
Baktım oyuna güzel. Ama bilgisayara sadece dizi izlemeye geçiyorum. Unutturma da şu sınav geçsin oynarız beraber.Sen bomboma başkayacaktın noldu?
Kurulum sırasında mavi ekran hatası verdi![]()
![]()
Baktım oyuna güzel. Ama bilgisayara sadece dizi izlemeye geçiyorum. Unutturma da şu sınav geçsin oynarız beraber.![]()
Ben ilk sınavlara girdim. Ikincilere girmiyorum .Ne zaman 2. Yazılılar? Benimki mayıs sonu haziran başı
Ben ilk sınavlara girdim. Ikincilere girmiyorum .LYS bitsin öyle başlarım.
Yalnız boom boomun telefon versiyonu da var galiba.