- Reaksiyon puanı
- 16,126

yerinde duruyor.
Mortol Kombat X süper bir oyunmuş ya. Herkese tavsiye ederim :thumbup1:
Tabi zevk meselesi ben küçüklüğümden beri atariden ps1 ps2 ps3 e kadar hep tekken ve mortol kombat serilerini oynayarak büyüdüm. Şimdi X çıkınca süper geldi grafikleri falanMortol Kombat tarzı oyunlara hiç ısınamadım.![]()
Tabi zevk meselesi ben küçüklüğümden beri atariden ps1 ps2 ps3 e kadar hep tekken ve mortol kombat serilerini oynayarak büyüdüm. Şimdi X çıkınca süper geldi grafikleri falan![]()
![]()
Eminönü'nden selamlarHava baya iyi bugun keyfini cikarin [emoji106]
hayırlı olsun daha iyi fiberde ping daha iyi .Ttnet'den Superonline'a geçiyoruz bakalım inşallah daha iyi olur.
Sağolhayırlı olsun daha iyi fiberde ping daha iyi .
@Mustafa.Demiral Kimmiş o ?
*Arrow'da ufak bir spoiler yedim forumdaki bir konu yüzünden. :/
Yapmayın etmeyin.Belirtin spoiler diye.
Vaayy iyiymiş.3 adam programında. Adamın kız arkadaşını da canlı yayına bağladılar. Teklif etti. Kıskandım [emoji14] Benim de edesim geldi![]()
![]()
Donanım haber forumda her laptopa yükleyip test edeceklermis o Video yu izlesinler daha soru sormalarina gerek kalmaz benceİllallah geldi bilgisayarım gta 5 i kaldırır mi? Konularından.. Tek bir sabit Konu açılsa bilen kişi tek tek Cevaplasa kirlilik olmasa sa sa
Vaayy iyiymiş.Darısı başına.
![]()
Takip etmek lazım.Benim de izlemem lazım o çıkacak videoları.Donanım haber forumda her laptopa yükleyip test edeceklermis o Video yu izlesinler daha soru sormalarina gerek kalmaz bence![]()
Donanım haber forumda her laptopa yükleyip test edeceklermis o Video yu izlesinler daha soru sormalarina gerek kalmaz bence
Bazen diyorum kendime bu kadar düşünceli olma..
Çevremdeki insanlara karşı nezaket içerisinde düşünceli davranmaya çalışıyorum aynısını bana göstermedikleri zaman çok anlamsızlaşıyolar mesele buÖnce kime düşünceli davranman gerektiğini anlayabilmen gerekiyor. Yoksa zor![]()