Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Benim 2 sene diş telim vardı. Ortodontist tel tedavisinde diş kesinlikle çekilmez demişti. Dişler eksilmemeliymiş.
Benim durumum biraz farkli. Damak darligi var bende ve disler ustten felan cikmaya basladi. Yani 1-2 disi cekmek zorunda kaldilar. Ama hep azı dislerimi cektiler kotu oldu acikcasi. Hayirlisi olsun sagligima kavusayim tek istedigim bu.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Dişler önemli, bende pek bakmam. Doktora gitsem, kesin köşeyi döner adam. :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Benim durumum biraz farkli. Damak darligi var bende ve disler ustten felan cikmaya basladi. Yani 1-2 disi cekmek zorunda kaldilar. Ama hep azı dislerimi cektiler kotu oldu acikcasi. Hayirlisi olsun sagligima kavusayim tek istedigim bu.
Geçmiş olsun . İşin içine diş çekimi girdimi zor. Ama telin tek başına bir zorluğu yok.

Benim çene darlığı vardı. Alttakin orta dişler birbirinin üzerine binmişti.
Üstte bir köpek dişi taa dudağıma dayanmıştı.Diğer köpek dişim çıkmamıştı. Başka diş önüne geçmişti. Hiç diş çekilmeden halledildi. Şimdi ise şeffaf dişlik takıyorum. 1 sene kaldı.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Lys ye başvuruda bu bölümde yabancı dil seçilmeli mi ? Sadece matematik fen sınavlarına gireceğim
e32bc7fdee5a6f158e30806bfc4bd232.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben 5 sene tel taktim. Bilirim o duygulari, yasanacak olaylari. Allah sabir versin.
Beni korkutmuştu arkadaşlarım. "Ağrısız acısız günler yok" demişlerdi. Bunların diyenlerin hepsi dikkat etmeyenlerdi.
Ben ilk 1 ay zorluk çektim . O da alışma süreciydi. Bazı şeylerden kurtuldum tel sayesinde. 3-4 senedir kola içmiyorum.Cipsi de azalttım. Ve tel takıldığında yaklaşık 10 kilo verdim. Hepsi abur cubur kilosuymuş.
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] Sanmıyorum.Ben işaretlemedim.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Beni korkutmuştu arkadaşlarım. "Ağrısız acısız günler yok" demişlerdi. Bunların diyenlerin hepsi dikkat etmeyenlerdi.
Ben ilk 1 ay zorluk çektim . O da alışma süreciydi. Bazı şeylerden kurtuldum tel sayesinde. 3-4 senedir kola içmiyorum.Cipsi de azalttım. Ve tel takıldığında yaklaşık 10 kilo verdim. Hepsi abur cubur kilosuymuş.
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] Sanmıyorum.Ben işaretlemedim.
Zaten sert seyler yemek yasak. Arka tellerin cikmasini, kirilmasini kolaylastiriyor. Sakizi zaten söylemiyorum. Sadece agizin alisma süreci biraz sancili. Yaralar olabiliyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Zaten sert seyler yemek yasak. Arka tellerin cikmasini, kirilmasini kolaylastiriyor. Sakizi zaten söylemiyorum. Sadece agizin alisma süreci biraz sancili. Yaralar olabiliyor.
Bende arkada tel yoktu allahtan. Tabi kasdettiğin azı dişlerdeki değilse.
O yaralara çare olsun diye mum veriyordu doktor. Ama bir süre sonra o da işe yaramıyordu.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
@TurkuazPrusa adlı arkadaşı tebrik ediyorum. Bu gece açtığı hesaptan saat 3bucuga kadar 103 tane mesaj atmış, helal olsun. :D
Amaç reklam içinmiş. Ama bi reklam için de bu kadar mesaj atmak, ilginç bi durum yani :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
[MENTION=450623]hunerli[/MENTION] ye benzemesin sonu. En azından bu arkadaş "Güncel" diyip kaçmıyor. :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Şu "aa" kadar iğrenç bir oyun yok sanırım. :D

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
2-3 dakika önce foruma giriş yapılamıyordu sunucularımız çok yoğun diyordu. Bi tek ben de mi sorun oldu acaba tablet Kafayı yedi biraz

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
e3bb8a45b3fcc646a5d2acee8851b6eb.jpg

Yer Mecidiyeköy Meydanı. 4 trafik polisi trafiği kontrol edemiyor, yol kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...