- Reaksiyon puanı
- 3
kimyasal bağlar ile ilgili 150 tane soru nereden bulabilirim google dan 50 tane zorla bulduk.
Sen misin yoksa?! Reklamın iyisi kötüsü olmaz :laugh:
1.Trivago, 2. de Bonusbay reklami. Görmekten bunaldim. Yeter!!!
Trivago'daki kız da baydı?1.Trivago, 2. de Bonusbay reklami. Görmekten bunaldim. Yeter!!!
![]()
Android 5.0.1 ram köklemeye başladı ufaktan. 5.1.1 devrim olacak diyorlar bakalım.
![]()
düzgün çekmeyince bu şekil...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Trivago'daki kız da baydı?
Ben bu trivago ve Bonusbay'ı hiç görmedim. Televizyon izlemediğimden olsa gerek. Bi bakayım![]()
Televizyonda değil. Nette reklamları var. ''Televizyon izlemiyorum'' olayı yemedi burada![]()
o kız o adama elini vermez ne öpmesi? öyle bakar o adam sakalını kesmedikçe.Mehmet evlilik altyapısını mı oluşturuyorsun
Abi öpüşseler de kurtulsak. Hala bakışıyorlar.
Televizyonda değil. Nette reklamları var. ''Televizyon izlemiyorum'' olayı yemedi burada![]()
Adblock sağolsun o zamanTelevizyon izlemiyorum evet
arkaplanda çalışması izlediğim anlamına gelmez gürültü olsun işte :mrgreen:
Elini sıcak sudan soğuk suya sokmam devri geçmedi mi? Artık inanmıyorlar'da![]()
İPadimde sorunlar yaşıyorum örnek: tapatalkda feed gözükmüyor twitterda resimler açılmıyor vibere bağlanamıyorum falan ben tüm ayarları ve içerikleri silsem ne olacak ? İşletim sistemi iOS 8.3 olarak kalacak değil mi ? Bi de iPad bunu kendini kapatıp mı yapacak ve riski var mı ? @Mehmet.Yildiz abi sen bilirsin![]()
tüm içerikleri ve ayarları sil seçeneğine tıklarsan ipad içerisindeki herşey silinir (sistem kısmı hariç)
yani ilk alındığı hale döneriçerisinde hangi ios sürümü varsa o değişmez. işlemleri otomatik yapıldığı için bir riski yok
![]()
Peki bu Sırada kapanır mı ?
Evet, dünkü karışıklıktan yararlandım.Uzun süredir değiştirmek istiyordum. Foruma ilk girişim farklı bir düşünce içerisinde girmiştim. Eski bir arkadaşımın nicki aklıma gelmişti direkt onu yazdım.
Ondan sonra malum farklı bir forumda aynı nicki kullandığını öğrendim, direkt olarak değiştirmek istedim.
Kullanım hakkı istemesin diye..![]()
Verdigin linkteki konuda resim acilmiyor.
Benim 2 sene diş telim vardı. Ortodontist tel tedavisinde diş kesinlikle çekilmez demişti. Dişler eksilmemeliymiş.2 gunde 2 disimi cektirdim. Yarin tekrar cekilcek. Sonrasinda diş teli.
İsin kotu yani cekildikten sonra hunharca kaniyor :hammer: Allah yardim etsin hem bana hemde bu duruma dusenlere..