ALBATROS84
Doçent
arızalı olabilir batarya değişti ise devamlı yapıyorsa.
Telefon 4. Yılına girdi çok bir beklentim yok x5 alınca işlemleri daha rahat yapabileceğimi düşünüyorum custom romları 5.0 gördü türkçe kaynak sayısı baya fazla
arızalı olabilir batarya değişti ise devamlı yapıyorsa.
sakın harcama yedek tel kalsın hatta yedek internet.Telefon 4. Yılına girdi çok bir beklentim yok x5 alınca işlemleri daha rahat yapabileceğimi düşünüyorum custom romları 5.0 gördü türkçe kaynak sayısı baya fazla
Beyaz kısma güneş paneli koysalar daha şık dururdu![]()
ekrana güneş pili entegre etseler süper olurdu casio saatler de var iş görüyor...Beyaz kısma güneş paneli koysalar daha şık dururdu![]()
Ahhh şu GTA 5'i ne zaman oynayabileceğim acaba.GTA 5 için GeForce driverını yükledim oyunu bekliyorum. Son 3buçuk saat![]()
![]()
Şaka maka öyle ya. :'(Beyler yeter ya, nispet yapar gibi herkes ss paylaşıyor bilmem ne yapıyor biz de insanız canımız çekiyor ama ayıp yani :closedeyes:
Bende pc var ama oyuna 180 lira verecek lüksüm yok :SŞaka maka öyle ya. :'(
Ahh şu yaz sonu gelse de bilgisayar alsam.
Paraya kıyıp aldım, kredimin yarısı gitti ama olsun değer yaniAhhh şu GTA 5'i ne zaman oynayabileceğim acaba.İçim gidiyor. Geçen rüyamda oynadım ya .
![]()
Oyunun fiyatıParaya kıyıp aldım, kredimin yarısı gitti ama olsun değer yaniGerçi bilgisayarım lowda açacak ama olsun, oyunu oynuyor olabilmek bile benim için yeterli
@Elusive hocam bilgisayardan kaynaklı mı alamadınız yoksa fiyatından ötürü mü?
180 lira evet biraz pahalı ama online oynarken alacağın zevke değer be hocamOyunun fiyatı![]()
Doğru değer de yine de öğrenci olduğumdan mütevellit o parayı verirken içim az da olsa acırdı yani180 lira evet biraz pahalı ama online oynarken alacağın zevke değer be hocamHele bi de crew oluşturduk mu dadından yinmez
![]()
Ben de öğrenciyim hocam. Belediye bursu 100 lira+ krediden de 40 lira daha koyup [MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] hocamın da enpara olayı yardımıyla 140 liraya almış oldum oyunuDoğru değer de yine de öğrenci olduğumdan mütevellit o parayı verirken içim az da olsa acırdı yaniAma azcık ucuzlasın almayı düşünüyorum modası geçmeden. Hayırlısı
![]()
Ben de öğrenciyim hocam. Belediye bursu 100 lira+ krediden de 40 lira daha koyup @__kadıköyRAP__ hocamın da enpara olayı yardımıyla 140 liraya almış oldum oyunu![]()
Bekleyemedim napayım hocamSen aldığın zaman 200 TL idi bir de değil mi? 180 TL olsaydı 125'e alabilirdin.![]()
Bende pc var ama oyuna 180 lira verecek lüksüm yok :S
Gördüm onu biliyorum uygun fiyat ama işte steam keyi değil :/Risk alırsanız Nuuvemden 75 TL'ye geliyor GTA 5 başka bir forumda konusu var bir göz atın isterseniz. 75 TL nere 180 TL nere :devil2:
ciddi bir sorun olsaydı o anda farkederdin ses,ışık ve kokulu olurdu çarpma da ihtimal dışı geçmiş olsun.Kasa çalışır durumdayken [kapakları açık] içine biraz gazoz döktüm inşallah bu gece elektirik çarpmaz beni :unsure::mrgreen:
ciddi bir sorun olsaydı o anda farkederdin ses,ışık ve kokulu olurdu çarpma da ihtimal dışı geçmiş olsun.