Abi bi oyun yerine otursun derdin neydi?Bu arada eve geleli 13 saat oldu ve AKN'den 5 gb kaldı. İndirmem gereken de bir sürü oyun var. Hep bu GTA 5 yüzünden bitti kotam![]()
Eve boşuna gelmedikAbi bi oyun yerine otursun derdin neydi?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bende cs go indirinceye kadar göbeğim çatladı hız 500 kb de ama bi türlü bitmedi başka yerden indiriyordum, evde indirsem 1.5 mb![]()
Çok tehlikeli hemen temiz bir dvd den format çek sıfır dan
Hocam gecen gun format attim isim dustu yuklicektim chorme kotu amacli dosya diyince merak edip tarattim. Bunu gorunce yuklemeden sildim hemen. Dahada yuklemem. Yuklemeyinde.Çok tehlikeli hemen temiz bir dvd den format çek sıfır dan
Hocam gecen gun format attim isim dustu yuklicektim chorme kotu amacli dosya diyince merak edip tarattim. Bunu gorunce yuklemeden sildim hemen. Dahada yuklemem. Yuklemeyinde.
Elektrikler mi kesik yine :/Arkadaş bu elektrik durumları nedir ya böyle.
Hocam gecen gun format attim isim dustu yuklicektim chorme kotu amacli dosya diyince merak edip tarattim. Bunu gorunce yuklemeden sildim hemen. Dahada yuklemem. Yuklemeyinde.
Windows 10'u denedim tuplu'yu desteklemedigini soyledi![]()
avast ve 10 sana gereken.
avast free kasmıyor dedesi olur bu pc sendekinin...Windows 10'u denedim tuplu'yu desteklemedigini soyledi
Antivirus kullanmiyorum bosuna sistemi kastiriyor sacma sapan sitelere girmiyorum sorun olmuyor.
Malware ile tarama yaptırman yeterli ve eğer biliyorsan nereden ne geleceğini gerek yok bencede.Windows 10'u denedim tuplu'yu desteklemedigini soyledi
Antivirus kullanmiyorum bosuna sistemi kastiriyor sacma sapan sitelere girmiyorum sorun olmuyor.
nasıl? tüpten ona ne? tüpü onu bir tarafına takmıyoruz ki resmi var mı?Windows 10'u denedim tuplu'yu desteklemedigini soyledi
ram 2gb olsun kasmaz bence.
Elektrikler mi kesik yine :/
nasıl? tüpten ona ne? tüpü onu bir tarafına takmıyoruz ki resmi var mı?
Disket Sürücüsü![]()
Kasadan cikti bu parcada ne ise yaradigini bilen varmi ? :mrgreen:
Disket Sürücüsü![]()
Vayyy be![]()
Kasadan cikti bu parcada ne ise yaradigini bilen varmi ? :mrgreen: