Bu kaynaktan sadece makalaler bulabiliyorum ama yine de makale kısmı için yararlı bana e-kitap tarzında lazım bildiğiniz başka bir kaynak var mı ?
Aynen, özellikleri güzel fakat tasarımı çöp.Skype programı ne kadar dandik adam gibi bir sürüm çıkarmadılar. Ses ve görüntü sorun yok ama kullanışlı değil pek yazı alanı olsun program dan çıkış yapıldığın da vs.
MSN Efsaneyidi.
Aosp rom kullanırsanız neden olmasın?G3 5 sürümüne olur mu acaba xposed güncelleme changelog da var mı bir şeyler?
Viber daha kullanışlı benceSkype programı ne kadar dandik adam gibi bir sürüm çıkarmadılar. Ses ve görüntü sorun yok ama kullanışlı değil pek yazı alanı olsun program dan çıkış yapıldığın da vs.
MSN Efsaneyidi.
Viber daha kullanışlı bence
59 GB 'miş galiba.![]()
Tak cikar, tak cikar![]()
sırasını karıştıran ayvayı yedi usb yapsınlar rom gibi onunla satsınlar daha mantıklı olur...![]()
Tak cikar, tak cikar![]()
Derdini söyle derman bulunur. Birinin başına gelmiştir illa kiLaptop'un donanım ve yazılımından iyi anlarım diyen bir ses edebilir mi ?![]()
s6'yı mikrodalga'da şarj edenlerden sonra :Kablosuz Şarj :w00t: Telefon Bug
[video=youtube;oM43NYUR9E0]https://www.youtube.com/watch?v=oM43NYUR9E0[/video]
[MENTION=2]Troy[/MENTION] var [emoji1]Her güzel şeyin sonu geldiği gibi MSN'nin sonu geldi. :/ Bowling falanda güzel oyundu son demlerinde epey oynardım arkadaşlarla.
Periscope (Twitter'la etkileşimli) kullanan var mı forumdan henüz sadece iOS'da. Twitch kullanmadım bilmiyorum ama bu uygulama Android'e de geldiğinde büyük patlıyacak. Her çeşit canlı yayın yapan var ben beğendim.
Aman spoiler verme ne olur.![]()
Efsane filmin finali çok duygusal olmuş etkileyiciydi
Ziyaretçilerin arasından da çekiliş yapma ihtimaline karşı hemen ben de ziyaret ediyorum![]()
Abi iki nutella parası verip al işte. Ya da benim gibi windows 10 bekle.Ziyaretçilerin arasından da çekiliş yapma ihtimaline karşı hemen ben de ziyaret ediyorum![]()
Abi iki nutella parası verip al işte. Ya da benim gibi windows 10 bekle.
Not: Hiç yoktan pcnin yanında gelen orjinal windowslarım ona ek olarak ta 2 windows 8 pro var.![]()
Yok be, nerden çıktı o.Bana tavsiye veriyor gibi yaparak gene çaktırmadan sendekilerle havanı atmışsın.![]()