Ben forumda banlanmış gözüküyorum acaba sorun ne?!
Edit:Tapatalk üzerinden sisteme girişte bir sıkıntı oldu sanırım şu an sorun düzeldi
Önce durumdan bahsertim sonra düzenleme yapamadım durumun düzeldğinden bahsettim hmmBu ne bolluk. Seç bakalım birini![]()
yoksa ben yazı tura atıcam![]()
Önce durumdan bahsertim sonra düzenleme yapamadım durumun düzeldğinden bahsettim hmm![]()
Tapatalk üzerinden foruma giriş sıkıntısı yaşıyordum o esnada old bişeyler banlı falan gözüküyordum falan o esnada bişiyler yaşadım : )Ben iki kullanıcı adından bahsediyorum.
Etikete değil de fotoğrafa tıkla.Taptalk ile resim/fotoğraf ekleyemiyorum, bunun çözümünü bilen var mı? Daha önce taptalkı silip tekrar yükledim ama sonuç yine aynı.
https://youtu.be/4ccD6VVB3hw
Fotoğrafa tıklasam da aynı.Etikete değil de fotoğrafa tıkla.
Facebook uygulaması sizde de sıkıntılı mı şu an?
Çalışıyoruz da ne oluyor sanki, yine 0 yine 0Ne güzel çalışa biliyorsun benimde yapacak işlerim var projeler var fakat hiç çalışma yapma isteğim yok.
Küçük canavarı temizledim
![]()
![]()
![]()
Açılın bekletmeyin yoksa kafan kaybediyorsun başkası gider açılır sende önce çok daha kötü olursun ....Ağğğğğğ ben de açılamadım hala
Ekrandaki daha başarılı ve çekici görüyor bence
@odessa Açık parfümcü bir tanıdığım var çok başarılı ürünler oradan alışveriş yapıyorum.