Sabahından beşinde ders çalışmak için kalkan bir deliyim ben [emoji42]
Günaydın..
Günaydın..
siz nasıl benden önce benim mesajımı alıntı yaptınız yahu :blink:
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] , [MENTION=385184]mic check[/MENTION] , [MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION]
adil bir çekiliş yapmayı düşünüyorumen az 1000 mesajı olan üyeler katılabilecek tabi ki :mrgreen:
Edit:Tapatalk üzerinden sisteme girişte bir sıkıntı oldu sanırım şu an sorun düzeldiBen forumda banlanmış gözüküyorum acaba sorun ne?!
Her 10 Saniye sonra Mesaj yazabilirsiniz. Yeni Mesaj yazabilmeniz için daha 89 Saniye beklemelisiniz.
bu nedir arkadaş yahu? :blink:
O hatada düzeltilicektir, bir kaç defa cevaplaya tıklarsanız süre birden kayboluyor ve mesajı yolluyor benden size taktik iyisiniz yine hadi hadi :mrgreen:
@Vikings .
Şoktayım. Nina ayrılıyor muymuş TVD'den .
Üstelik dizi 7. Sezon onayı almışken.
Kol, Beks hala,Delena ve Klaroline olmadan bu iki dizi benim için çöp.
Ee delena bitiyor. Klaroline hala olmadı. Beks hala bedeninde değil kol öldü. Bir de Nathaniel yerine Daniel sharman'ı koymazlar mı? Sinirlerim bozuk ya.
Elveda tvd. Bana yabancı dizileri sevdirdin ama buraya kadarmış.
Gta 4 çalışmayı durdurdu![]()
Win 8.1 kullanıyorum internetti win. Live kurulumunuda denedim hala aynı hatayı veriyor![]()
![]()
bu ne la :d oldurcekmisiniz bizi :d
Niye? Böyle bir şey vardı zaten. Anca mı haber yapıyorlar?![]()
Bu ne laoldurcekmisiniz bizi
![]()
Yeni sezonu da bir Enzo bir Alaric bir Caroline için izleyemem ben açıkçası.Keşke ayrılan bir tek Nina olsaydı, Bonnie ve Tyler'da temelli ayrılıyorlarmış.
http://forum.shiftdelete.net/yabanc...e-vampire-diares-dan-ayrildigini-duyurdu.html
3-5litre suya çay kaşığı ile koyucan şeklinde olmalı.![]()
Bu ne laoldurcekmisiniz bizi
![]()
Ya simdi sirk kelimesi de sakat. Bi harf kacirsan eyvah![]()
Yarildim resmen. La bu nasil tanitim![]()