[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] açık bulan Türk diye manşet yapalım mı seni de ?![]()
Özel iletişim vergisi neden 2 kere alınıyor bilen var mı ? Önceki faturalarıma baktım onlarda da öyle . Sizde nasıl ?
![]()
Verginin vergisi olabilir.
Özel İletişim Vergisi (ÖİV): Faturanıza aylık internet bağlantısı haricindeki kullanımlarınız üzerinden %25 ÖİV yansıtılmaktadır. İnternet paketleri ve internet kullanımları üzerinden ise %5 oranında ÖİV alınmaktadır.
İnternet için ayrı vergi kesiyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Özel İletişim Vergisi (ÖİV): Faturanıza aylık internet bağlantısı haricindeki kullanımlarınız üzerinden %25 ÖİV yansıtılmaktadır. İnternet paketleri ve internet kullanımları üzerinden ise %5 oranında ÖİV alınmaktadır.
İnternet için ayrı vergi kesiyor.
:thumbup1:9995 mesajım olmuş10bin mesaj ve rektörlük ünvanı hatrına 3 adet lisans mı dağıtsam :mrgreen:
9995 mesajım olmuş10bin mesaj ve rektörlük ünvanı hatrına 3 adet lisans mı dağıtsam :mrgreen:
Bana verebilirsin hocam memnuniyetle kabul ederim :mrgreen:9995 mesajım olmuş10bin mesaj ve rektörlük ünvanı hatrına 3 adet lisans mı dağıtsam :mrgreen:
Arkadaşlar haftaya sinemaya gitcez de ik film var aklımızda
Fast And Furious 7(benim önerim)
The Theory Of Everyting(benden 2 yaş küçük kız kardeşimin önerisi)
Sizce hangisi?
Arkadaşlar haftaya sinemaya gitcez de ik film var aklımızda
Fast And Furious 7(benim önerim)
The Theory Of Everyting(benden 2 yaş küçük kız kardeşimin önerisi)
Sizce hangisi?
Herşeyin teorisi nette mevcut mu?
Herşeyin teorisi nette mevcut mu?
Zevkler tartışılmaz ama bence FAF 7 ama Her şeyin teoriside güzel film. Nette sızdıydı onu indirip izleyin, diğerine sinemada gidin.
Ban konusuna gelince güldüm valla ne yalan söylim. :lol:
Zevkler tartışılmaz ama bence FAF 7 ama Her şeyin teoriside güzel film. Nette sızdıydı onu indirip izleyin, diğerine sinemada gidin.
Ban konusuna gelince güldüm valla ne yalan söylim. :lol:
Evet :devil2:
Evet :devil2:
Yasaklaya yasaklaya nereye kadar. O sayfayı engelleme imkanı varken siteyi tamamen engellemek ne demek ? Böyle olunca da insan altında başka neden arıyor. Haklı değil miyim?Valla ülke nereye gidiyor neler oluyor hiç bir fikrim yok. Savcının izni olmadan direk internet sitelerini engelleyebiliyorlarmış diye bir şey okumuştum bu izni aldılar sonra kafalarına göre istediklerini yapıyorlar internette neler olduğuyla ilgili bişiler paylaşılırsa aman tanrım buda ne? yüzümüz ortaya çıkıcak 4 saat izin veriyoruz kaldırmazsanız engelleriz google'ı da gibi saçma bir ülkemiz var.
Ya söylenecek çok söz varda işte siyaset yasak forumda...
Google'ida engellemeye çalışan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'na söylemek istediğim tek şey..
![]()