Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Sokakta görsem tımarhaneden kaçmış sanarım bununda vakti gelmiş
izmir kemeraltında böyle gezen bir kadın vardı bana garip gelmiyor rahatına düşkün serseri ruhlu tatlı bir kadın gibi gözüküyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Adam açık açık terbiyesizce kelime yazdı sözde nokta koyarak ama uçuşan üyelerde adını göremedim.Heralde daha işleme alınmadı.
kim ki?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=2]Troy[/MENTION] adminimiz bi dırum var. Adam konu açıyor ama mesaj atan kişinin mesajı birinci konuyu açan kişinin mesajı ikinci oluyor. Forum saatinde sorun var sanırsam
78aefb3c2d1611109f6aab26303e52ee.jpg
5cebc06b15359575aeaa9be15f08a057.jpg

Diğer moderatörlerimizin adını bilmiyorum onlar da bu duruma bi el atsalar...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yalnız bir sürü konuda bu sorun var

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
S6 edge biraz saçma olmuş gibi. S6 ve S6 edge de samsung apple a biraz imrenmis gibi. Alt ve üst kısım tamamen apple 6 Kendisi tasarım yapsaydi daha iyiydi. Olmamış...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kabul gören bir tasarım sonuçta ondan olabilir ve her telefon dikdörtgen olması her iki marka da home tuşu kullanınca benzerlik kaçınılmaz...
[video=youtube;0UFuW4EyeYc]https://www.youtube.com/watch?v=0UFuW4EyeYc&feature=youtu.be[/video]
ama *bir asus zenfone değiller...
*bu sloganın esas sahibi nestle,nescafe'...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Beyler windows 8.1pro kullanıyorum boşta 700mb ram tüketiyor. Şöyle boşta 150 200mb tüketicek işletim sistemi varmı ya?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
#hızlıveöfkeli7 altyazı bulan var mı acaba TR alt yazı yok piyasa da vipTR de var ona da erişemiyorum. :D
çok kaliteli bir sunum buldum, Tv de sağ olsun kaliteyi biraz daha iyileştiriyor.

Abi gözünü seveyim daha film yeni çıktı hemen korsan olur mu öyle. Paran yoksa gel beraber gidelim :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
#hızlıveöfkeli7 altyazı bulan var mı acaba TR alt yazı yok piyasa da vipTR de var ona da erişemiyorum. :D
çok kaliteli bir sunum buldum, Tv de sağ olsun kaliteyi biraz daha iyileştiriyor.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
@Vikings;

İphone kullanmadan önce bende çok sıcak bakmıyordum. Bir de benim için bluetooth şart olarak bakıyordum. Ve Android sistemi daha açık olarak görüyorum esnek “Screen mirroring” gibi özelliklerle gerçekten o da ayrı bir hava katıyor telefonlara. Ama kısa bir süre önce İphone kullanma fırsatım oldu çok uzun zaman olmasa da çok hoş gerçekten performansı hissettirir derecede fark var. Stabil ve performanslı olması tasarım olarak kaliteli çok iyi İOS gerçekten cezbedici bir sistem. Herkesin kullanım amaçları aynı değildir benimde açıkçası çok fazla kullanım amacıma hitap etmiyor ama yine de bunları hepsini göze alarak alıp kullanmayı düşünüyorum nasip olursa.

Aslında piyasa da tasarımı iyi kaliteli olarak üretilmiş telefonlar da var iphone dışında ama burada sıkıntı Android kaynaklı.

Örnek; Bugün birkaç resim çekildik bunları iphone da alamadım bilgisayar olmadan olmuyor bu işlem ben fotoğrafları orijinal şeklinde alıp saklarım Whatsapp vs. bunlar sıkıştırma yapıyor fotoğrafın bir anlamı kalmıyor Bu sıkıntı bence.

Çok uzun yazmışsın açıkçası hangi sözlerine cevap vereceğimi hatırlamakta zorluk çekiyordum. Ve bu yazını iyi bir şekilde okuyup cevaplamam için zamana ihtiyaç vardı bundan dolayı bir gecikme oldu. :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Beyler windows 8.1pro kullanıyorum boşta 700mb ram tüketiyor. Şöyle boşta 150 200mb tüketicek işletim sistemi varmı ya?

Akk'nin dolmasına ramak kala oturdum dediğin sorundan dolayı win7 indirmeye başladım. 100mb kala akk'yi geçtim :mrgreen: Bence win7 kur. Daha iyisi yok. (xp'yi unutmamak gerek tabi)

:hammer:

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Nvidia 410m gta 4 açabilecekmi yarın bu sorunun cevabını öğrenmiş olacağız :D :D youtube videolarında en düşükte 40 fps verdiği söyleniyor :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Akk'nin dolmasına ramak kala oturdum dediğin sorundan dolayı win7 indirmeye başladım. 100mb kala akk'yi geçtim :mrgreen: Bence win7 kur. Daha iyisi yok. (xp'yi unutmamak gerek tabi)

senin 8.1 niye teknik sorun yaşıyor gibi? yada ben korsanım diye haykırıyor?
Capture10.PNG

bak bu ben orjinal'im diyor...

gerçi bu 10 ama 8.1 de aynı ...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings;

İphone kullanmadan önce bende çok sıcak bakmıyordum. Bir de benim için bluetooth şart olarak bakıyordum. Ve Android sistemi daha açık olarak görüyorum esnek “Screen mirroring” gibi özelliklerle gerçekten o da ayrı bir hava katıyor telefonlara. Ama kısa bir süre önce İphone kullanma fırsatım oldu çok uzun zaman olmasa da çok hoş gerçekten performansı hissettirir derecede fark var. Stabil ve performanslı olması tasarım olarak kaliteli çok iyi İOS gerçekten cezbedici bir sistem. Herkesin kullanım amaçları aynı değildir benimde açıkçası çok fazla kullanım amacıma hitap etmiyor ama yine de bunları hepsini göze alarak alıp kullanmayı düşünüyorum nasip olursa.

Aslında piyasa da tasarımı iyi kaliteli olarak üretilmiş telefonlar da var iphone dışında ama burada sıkıntı Android kaynaklı.

Örnek; Bugün birkaç resim çekildik bunları iphone da alamadım bilgisayar olmadan olmuyor bu işlem ben fotoğrafları orijinal şeklinde alıp saklarım Whatsapp vs. bunlar sıkıştırma yapıyor fotoğrafın bir anlamı kalmıyor Bu sıkıntı bence.

Çok uzun yazmışsın açıkçası hangi sözlerine cevap vereceğimi hatırlamakta zorluk çekiyordum. Ve bu yazını iyi bir şekilde okuyup cevaplamam için zamana ihtiyaç vardı bundan dolayı bir gecikme oldu. :)

Aslında jb yaparak bu sorunlarından kurtulabilirsin çok basit işlem kaldırmasıda 2 saniye sürüyor :D

Benim bugün öğlen 1 2 gibi bitti akk.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bir iddiya göre Samsung lasmana katılımın fazla olduğunu göstermek için bir topluluğa para vermiş.Böylece topluluğun lansmana gelmesi sağlanmış. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
alt yazı verin bana alt yazı :mrgreen:

alt yazı verin bana alt yazı :mrgreen:

Abi gözünü seveyim daha film yeni çıktı hemen korsan olur mu öyle. Paran yoksa gel beraber gidelim :)
para ile alakalı değil kardeşim. Arabayı sattım şimdi, hiç bir yerlere gidesim yok. :D
yoksa beklediğim filmleri hep sinemada izlemişimdir , özel bir durum yok ise.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Eeeeeyyyyyy apple Allah belanı versin ios 8 Yüzünden telefona dokunmuyorum dokununca şarj 2 şer 2 şer azalıyor [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...