Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Süresiz ceza kötü olmuş arkadaşımıza. Saydırmış olduğu bir kişi değil sonuç olarak bir şirket hak eden bir şirket benim gözümde ama saydırmaya bilirdi. Böyle bir üye için süresiz ban çok ağır bir ceza bence.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Resmen kar yağıyo Ankara'da [emoji7] [emoji7]
Nasıl heyecanlandım anlatamam :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Süresiz ceza kötü olmuş arkadaşımıza. Saydırmış olduğu bir kişi değil sonuç olarak bir şirket hak eden bir şirket benim gözümde ama saydırmaya bilirdi. Böyle bir üye için süresiz ban çok ağır bir ceza bence.

Bence tam yerinde bir ceza verdiğimi düşünüyorum, defalarca ve defalarca uyarmamıza ve ceza vermemize rağmen hala forum içerisinde küfür edilmemesi gerektiğini bilmesi gerektiğini düşünüyorum, ettiği küfür bir markaya olsun yada bir üyeye olsun fark etmez sonuç olarak küfür yasak birine etmesi yada bir markaya etmesi suçunu hafifletmiyor ne yazık ki.

Bende üzüldüm foruma kayıt olduğumdan beri görür yorumlarını okurdum ama eden bulur yani yapıcak bişi yok.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
resmen casper cihazlardan nefret ediyorum. tabletinden notebook'una cep telefonundan monitörüne. herşeyinden nefret ediyorum. bir modeli de sorunsuz olsun abi şunların. cta modeli altında bir tablet yapmışlar cihaza yazılım atabilmek için önce cta fix afı verilen bir paketle üzerindeki yazılımı silmek sonrasında yazılım yüklemek gerekiyormus ama adamlar bu açıklamayı sitelerinde yapmayıp sadece ana yazılımı ve downloader tool'u veriyorlar. cta fix dosyası kesinlikle verdikleri paketin içinde yok. sağdan soldan zar zor buldum ve yükledim şuan sorunsuz çalışıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
resmen casper cihazlardan nefret ediyorum. tabletinden notebook'una cep telefonundan monitörüne. herşeyinden nefret ediyorum. bir modeli de sorunsuz olsun abi şunların. cta modeli altında bir tablet yapmışlar cihaza yazılım atabilmek için önce cta fix afı verilen bir paketle üzerindeki yazılımı silmek sonrasında yazılım yüklemek gerekiyormus ama adamlar bu açıklamayı sitelerinde yapmayıp sadece ana yazılımı ve downloader tool'u veriyorlar. cta fix dosyası kesinlikle verdikleri paketin içinde yok. sağdan soldan zar zor buldum ve yükledim şuan sorunsuz çalışıyor.
casper = karın ağrısı,baş ağrısı ondan gaspet,gazulet,gasper canın bela istedi mi casper alıcan belayı bulucan...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sabah Sabah superonline ile kavga ettim telefonda yine morelim alt üst ettiler

Aktivasyon Taksidi: 1,21 olarak fatura ile geliyor nedir bu diyorum devletin aldığı ücret diyor vergi adı ile değil de neden aktivasyon taksidi yazıyor süperonline kullanıcıları faturada böyle birşey var mı? "Aktivasyon Taksidi:" diye

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
coil whine başladı asrock 775i945gz'de mi? power man 300watt psu'da mı? belli değil ama ses var...
"Aktivasyon Taksidi:" var mı? faturalardan sorumlu teknik ayı bilmiyorum diyor...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu sony vegas pro 11'in türkçe yaması felan yokmu arkadaşlar. Google'ı kurcaladım ama bulamadım bişey.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Eyyy sdn editörleri telefon incelerken açıyorsunuz modern combat 5i s400 işlemci bile kasmıyor diyorsunuz.Ben g2 kullanıyorum zaman zaman donuyor oyundan atıyor.Şöyle bi 50 60 lvle gelin bi online oynayın bak kasıyor mu kasmıyor mu oyundan atıyor mu atmıyor mu görün.Sonra millet gelip boş muhabbet ediyor neymiş efendim s810 820 işlemciye ne gerek var uzaya mı çıkacaksınız diye.Tabi 2 ihtimal var ya sorun donanımda ya da android için düzgün geliştirilmemiş.Oyun için cihaz alacak olanlar incelemelere inanmayın oyunda ilerleyince kasıyor bugün s800 işlemci hala güncel bir işlemci adreno 330 boru değil incelemelerde hep ilk bölüm oynanıyor kasmamasının sebebi budur yada oyunlar android için stabil değil.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sabah Sabah superonline ile kavga ettim telefonda yine morelim alt üst ettiler

Aktivasyon Taksidi: 1,21 olarak fatura ile geliyor nedir bu diyorum devletin aldığı ücret diyor vergi adı ile değil de neden aktivasyon taksidi yazıyor süperonline kullanıcıları faturada böyle birşey var mı? "Aktivasyon Taksidi:" diye
Aktivasyon ücretini ben nakıt ödemiştim aktivasyon ücretidir o.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Beyler hızlı ve güvenli kullandığınız Dns var mı? Google Dns yandex bunların dışında Superonline Dns var ama bilmiyorum güvenli midir?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aktivasyon ücretini ben nakıt ödemiştim aktivasyon ücretidir o.

Ben ücret vs. vermemiştim Superonline elemanına diyorum aktivasyon ücreti sizinle ilgili bir durum hayır diyor devletin aldığı bir ücret vergi hangisi yalan dolan çözemedim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Beyler hızlı ve güvenli kullandığınız Dns var mı? Google Dns yandex bunların dışında Superonline Dns var ama bilmiyorum güvenli midir?

Ben ücret vs. vermemiştim Superonline elemanına diyorum aktivasyon ücreti sizinle ilgili bir durum hayır diyor devletin aldığı bir ücret vergi hangisi yalan dolan çözemedim.
Şuan dns olarak süperonlıne kurumsl dns kullanıyorum, notomatik dns i çöp gibi yavaş, kurumsal dnsi buldum kendine geldi internet.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Level 3 önerebilirim hocam yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gayet hızlı yandex ve google den bunalanlara önerilir :)
209.244.0.3
209.244.0.4

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Level 3 önerebilirim hocam yaklaşık 2 aydır kullanıyorum gayet hızlı yandex ve google den bunalanlara önerilir :)
209.244.0.3
209.244.0.4

Hocam araştırma yaptım fakat pek yaygın değil açıkçası güvenli olması gereken bir durum. tabi bunu bilmek zor ama kararsız kaldım bu durumda...

Şuan dns olarak süperonlıne kurumsl dns kullanıyorum, notomatik dns i çöp gibi yavaş, kurumsal dnsi buldum kendine geldi internet.

Süperonline şu dns adresi var; Bunun içinde güvenli olmadığı söyleniyor ama bunu kullacağım galiba.

"213.74.0.1"
"213.74.1.1"

Dns Benchmark ne diyor bir de ona bakalım

https://www.grc.com/dns/benchmark.htm

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Forumda son zamanlarda bir hata oluştu. Mesela ben şimdi bir mesaj yazdığımda mesajım diğer yazmış olan kişinin önüne geçiyor. Yani ben ondan önce yazmışım gibi. Ama o kişi benden önce yazdı aslında. Bi baktım adam geleceği görmüş :D yetkililere duyulur bu hata. Sanırım forumun saatinin yanlış olmasından kaynaklanıyor.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Forumda son zamanlarda bir hata oluştu. Mesela ben şimdi bir mesaj yazdığımda mesajım diğer yazmış olan kişinin önüne geçiyor. Yani ben ondan önce yazmışım gibi. Ama o kişi benden önce yazdı aslında. Bi baktım adam geleceği görmüş :D yetkililere duyulur bu hata. Sanırım forumun saatinin yanlış olmasından kaynaklanıyor.

Bendede oldu dün gece profil ayarlarımdan saati gmt +3 ve yaz saati uygulamasında göre ayarladım genel olarak düzeltise iyi olur :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[video=youtube;IMLsSdpXkfg]https://www.youtube.com/watch?v=IMLsSdpXkfg[/video]

Bu da ilk vegas pro deneyimim olarak tarihe geçsin :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Vegas Pro'da bir tek yazı eklemek yakışmamış. :D

Daha bugün indirdim ve kullanmaya başlayalı 1 saat oldu. Bide ingiliççe bişeyde anlamıyom dersleride izlemek çok vaktimi alır (bir yandanda oyun iniyo kasıyo int) o yüzden kurcalayarak şimdilik :D zaten ödev için indirdim tek işim yazı eklemek yeter bana :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Nasıl bir ülke olduk Allah'ım. Her yerde bir kin bir nefret. Her yerde bir kavga. Bir de futbol teröristliği çıktı başımıza.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bilinçli kullanınca anti virüse gerek kalmıyor...

8D8YMQ0.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...