Halkulvad
Profesör
Hangileri mesela ?merak ettim
Şu ufacık çocukların açtığı kanallar (Hep özenti oluyor bunlar) , konuşmayı bilmeyenler vs. vs.
Hangileri mesela ?merak ettim
Şu ufacık çocukların açtığı kanallar (Hep özenti oluyor bunlar) , konuşmayı bilmeyenler vs. vs.
Klavyeyi temizliyim dedim. İçine su kaçmış. Oyun oynarken kısa devre yaptı kuruladim felan ama tuşlar saçma sapan harfler çıkarıyor. Buradan çöpe kadar yolu var artık
Birde telefonu klavye gibi kullanabiliyomuyuz varmı boyle bisey
![]()
Yarına kadar idare edicek bi yöntem buldum![]()
Sen o tüplüde ets 2 önde tablet ile hız göstergesi elinde de direksiyon seti olan arkadaş değil miydin?
Bt ile 5 çayı gelmedi açıklama yapıldıda benmi kaçırdım ?
Ben o kanallara hiç bulaşmıyorum.Şu ufacık çocukların açtığı kanallar (Hep özenti oluyor bunlar) , konuşmayı bilmeyenler vs. vs.
Asus Zenfone 6 Başarılı bir cihaz fiyatına göre.
GTA 5 optimizasyon gerçekten iyi olursa süper olacak bak eminim beklediğimize değecek [emoji5]️
Bu farklı olacak gibi gözüküyor. Korsan GTA5 bir işe yaramayacak zaten GTA5 online oynanır hikaye modu zaten hikaye.(KORSANA HAYIR)gta4'ü batıranlar 5'i de batırırlar adamların önceliği konsollar pccileri korsancı bellemişler...
Bu farklı olacak gibi gözüküyor. Korsan GTA5 bir işe yaramayacak zaten GTA5 online oynanır hikaye modu zaten hikaye.(KORSANA HAYIR)
Hapşırma sırasında tutuyorum burnumu dalgınlıkla. O sırada aniden sol kulak arkasından yukarıya bir yanma ağrı oluyor damar ile alakalı olsa gerek 3.kez oldu hep aynı şekilde dalgınlıkla tutuyorum çok kafama taktım ağrı oldu geçti şimdi anlık birşey [emoji18]
Evet hocam zaten o ağrı beyine vuran pek iyi bir şey değildi korktum açıkçası ağrı geçti etkisi kaldı bilmeyerek yapıyorum hep lanet olası bilgisayar beynimizi alıyor dalgınlıklaSakın yapma bida, çok riskli olduğunu okumuştum valla pek bilgim yok ama o yanma yapan şey damarın olursa damarın patlar beyin kanaması bile geçirebilirsin eğer doğuru düşünüyorsam. Sal gitsin ne olucak.
Buyur kardeşim biraz geç oldu ama bu aralar biraz yoğunum.
Söylenecek çok şey varda neyse..... hay böyle dünyanın.... Böyle adalet mi olur ,,,,,,,,,
Evet hocam zaten o ağrı beyine vuran pek iyi bir şey değildi korktum açıkçası ağrı geçti etkisi kaldı bilmeyerek yapıyorum hep lanet olası bilgisayar beynimizi alıyor dalgınlıkla
Zamanında televizyonda bir kadının hapşururken nefesini tuttuğu için felç geçirdiğini görmüştüm. Aman dikkat!!
Excelde 6.8 gibi bi Sayı yazınca tarihe dönüştürüyor nasıl düzeltebilirim
2.5 yazıyorum o :kutuyu biçimlendirip sayıya dönüştürebilirsin. Daha önce hiçbi biçimlendirme yapmamışsan otomatiktedir.