Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Bir tane çocuk gelmiş salak ya kanalımdaki bütün videolara 13 dislike ve attığım her videoya 13 dislike atıyor. Varmı bunun çözümü
Windows 8.1 icin 10 güncellemesi geldi mi?
Bence mail adresimi Windows İnsider'a kaydettiğim için bende bu güncelleme göründü.
Ne oldu ?Bugün bi kez daha anladık ki ODTÜ özgür filan değil! Özgür olan sadece kendini okulun sahibi sanan bi grup.
Ne oldu ?
Forumda siyaset yapılmıyo yaİstersen özelden sorabilirsin
(konu direk olarak siyasi değil ama herkes siyasi yorum yapacağı için burada bu kadar söyleyebiliyorum)
büyük olasılıkla kampüste film çekme kardeşim diyen güvenlikçiler var ege üniversitesi kampüs'te kısa film çekmeyi yasaklamış rektör amca odtü rektör amcası da *bizim rektör amcanın fanı çıkmış...
*bizim kısaltma amaçlı...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ege üniversitesindeki olayın benzeri?
ne zaman olmuş bu?
benim ki:
![]()
komşunun laptopa format atıcamda biosda intel virtualization technology var o disabled yazıyor o ne oluyor ?
komşunun laptopa format atıcamda biosda intel virtualization technology var o disabled yazıyor o ne oluyor ?
Arkadaşlar samsung kulaklık çalışmıyor diye servise başvurmustum 5.0.1 ile verdim uğraşmadım Türkiye rom unu geri atmaya ve garanti dahilinde yeni kulaklık verildikulaklığı bozulan servise göndersin
![]()
Adamlar kulaklıktan başlamış garanti dışı diyorlardı garanti dahili değişildi ona şaşmak lazım.sanallaştırma teknolojisi enable yap virtual box onu enable istiyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
apple iphone değiştirir samsung kulaklığı değiştirir demek ki bu çap meselesi apple'ın çapı samsung'un çapın'dan büyük...
Adamlar kulaklıktan başlamış garanti dışı diyorlardı garanti dahili değişildi ona şaşmak lazım.
Hiç 3d gözlük takıp film izlediğimi hatırlamıyorum aklıma dahi gelmiyor gözlükler![]()
Öyle bişeyi gece yapman lazım. Ayrıca filmi 3d indirmen gerek. 2d den 3d ye döndürmek bir işe yaramıyor. Tv büyük ve güzel görüntü vermeli gözlüklerde kaliteli ve şu pilli olanından olmalı (bizdeki öyle bişey ne yararı var bilmiyorum) Zor iş be![]()
Samsungda pil olmasaydı keşke. Gerçi pek kullanmadım.Pil vs yok normal gözlük işte LG vermiş olduğu sağ olsunDual play olayı çok hoşuma gitmişti sadece PS3 ile tek ekranda call of duty oynamak güzel oluyor.
Kulaklık değişimi 1 günde daha önce gittim ellerinde şuan kulaklık olmadığını ve bugün geleceğini söylemişlerdi bugün gittim servise direk değişim yaptılar ,[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]
Garanti süresinin bitmesine 7/8 ay kaldı üşeniyorum götürmeye ve telefonu da çok ısınıyor diye teslim etmeyi düşünüyorum ama telefonsuz kalırım diye vermek istemiyorum bir yandan, ne kadar bir sürede sonuçlandı?
Bütün aktif 3d gözlüklerle pil vardır çalışma prensibi gereği enerjiye ihtiyaç duyuyor gözlüğün çalışması için.Samsungda pil olmasaydı keşke. Gerçi pek kullanmadım.
Bi kenarda duruyor.
Lg deki gözlük de pil yok sanırım.Bütün aktif 3d gözlüklerle pil vardır çalışma prensibi gereği enerjiye ihtiyaç duyuyor gözlüğün çalışması için.
Lg deki gözlük de pil yok sanırım.
Sistemi farklı mı