- Reaksiyon puanı
- 16,126
daha parlak ışık veren minik cam tüplerde olan bişey var lumina mı ne diyordular türkiyede saat satmaktan anlamıyorlar...
Bu sabah bi kalktım, üst taraftaki kolum uyuşmuşBen de anlamadım nasıl olduğunu.
Bu terslikler hep mi beni bulurNormalde alttaki kolun uyuşması gerekmez mi
![]()
Yürüyen laptop :mrgreen:Sanırım laptop gitti :helpsmilie:
Yürüyen laptop :mrgreen:
laptop hiçbir şekilde boot olmuyor. linux, windows vs birsürü sistemi flaş belleğe yazdırıp deniyorum ama nafile. Boot menüsüne girip flaş belleği seçince ekran siyah oluyor sadece sol üst köşede imleç yanıp sönüyor.
Adam gibi bir çözüm bulamadım. En sonunda DH de bir tanesi ram lerin slotlarını değiştirin vs demiş onları denemiştim ekran komple gittiekrana hiç görüntü gelmez olmuştu. Ramleri çıkarttım tekrar peçete ile temizledim taktım düzeldi :mrgreen:
Ama hala boot olmuyor :/ Zamanında herşeyi yapabiliyordum yahu
Bu konuda bilgisi olan var mı?![]()
Boot ederiz merak etmeLaptop marka model verir misin umarım Sony veya HP değildir sakalımız çıkar.
Bu sene ne Galatasaray ne de Fenerbahçe şampiyon olamaz.Bunu Fenerbahçeli olarak söylüyorum.yok bunlar uefa'yı boşvermiş ligi düşünüyorlar hala şampiyon olucağız sanıyorlar...
gs şampiyon olucak.
Ben bir veya iki kere izlemiştim fakat şuan burası da bulutlu. Galiba gözükmeyecek.Bugün ilk defa güneş tutulmasi izlicem diye seviniyodum. Sansa hava bulutlu. Böyle isin ben.
Bizde 1 haftada akk yi doldurdunuz diyen ttnet var diğer forumlarda gördüm 4 günde uyarı veren, hiç kullanamdığı halde akk uyarısı alanlar var...100 MB hızında net keyf. Türksat sağolsunTabi 1 günlük :hammer:
Boğazımda garip nir acı var. Konuşurken, nefes alırken ve kuru kuru öksürük. Su ya da sıcak bişeyler bikaç dakika geçiriyor. Bikaç dakika sonra tekrar...