- Reaksiyon puanı
- 1,317

İki citlatip bırakırım dediğim çekirdeğin son hali

Basladinmi duramazsin.
Iki gündür tapatalktan girmek işkenceydi.Forum eski hızına geri döndü, emeği geçen herkese teşekkürler...
![]()
İki citlatip bırakırım dediğim çekirdeğin son hali![]()
Basladinmi duramazsin.
Olay mı oldu forumda ?Hangi konu ile ilgili?Arkadaşlar silinen konuyla ilgili ufak bi açıklama ihtiyacı hissettim.
Konu benim alanımdaydı, yani bu konuda süper moderatörlerimiz ve benim yetkim vardı. Bizim de özel hayatımız var, 7/24 forumda olacağız diye bi durum yok
Ek olarak, bi konunun devam etmesini istemiyosanız yazmazsınız olur biter. Rahatsızlık verdiyse raporlama yolu her mesaj için açık.
Saygılar![]()
Bi arkadas cinsel hayatıyla ilgili sorun yaşıyormuş. Eşcinsellik felan. Baya rezil bi konuydu. Ayrıntı istersen pm atarim.Olay mı oldu forumda ?Hangi konu ile ilgili?
Anladım. (Y)Bi arkadas cinsel hayatıyla ilgili sorun yaşıyormuş. Eşcinsellik felan. Baya rezil bi konuydu. Ayrıntı istersen pm atarim.
Gece kolumun üstüne yatip uyusturduktan sonra sabah uyanıp benim kolum nerde lan diye kolumu arayan bi benmiyim
İyi geceler..
bu dialog 60 saniye filmindekine benzer mi? çocuk üzerine oturup sonra yabancı eli ...
Bu sabah bi kalktım, üst taraftaki kolum uyuşmuşBen de anlamadım nasıl olduğunu.
Bu terslikler hep mi beni bulurNormalde alttaki kolun uyuşması gerekmez mi
![]()
O da değil ya, yorganın dışında kalan kol, üşümüş de oluyoÜstüne yatmışsındır o uyuşmuştur sonra uyurken dönmüşsündür ve uyanmışsındır. Tespitim fena.
Suan mikrofonu çalışmayan ve bir kulaklığı bozuk olan note 4 kulaklığıni servise götürüyorm sizce ne olur [emoji12]
Suan ellerinde kulaklık yok salı günü getirilecekmis salı günü gelin değişim yapalım dediler isterseniz cihazı bırakın isterseniz salı gelin dediler hayret doğrusuAksesuarlar garantiye dahil edilmez.
Allah analı babalı büyütsünAmca olduk [emoji14] yakında baba da olucam![]()
Suan ellerinde kulaklık yok salı günü getirilecekmis salı günü gelin değişim yapalım dediler isterseniz cihazı bırakın isterseniz salı gelin dediler hayret doğrusu![]()
Bayiye gittim yüzyüze onarim bölümüne gittim tamam değişim yapalım dediler kulaklık kalmamış salı günü kulaklık geleceğini ister cihazı bırak ister salı gel dediler bende salı günü gidip yeni kulaklığı alıcam. Şaşırdım samsung tan beklenmeyecek hareketlerBenim lg g2nin kulaklığı bozulmuştu lgyi aradım anlattım dedi ki telefon aksesuarları garanti kapsamına girmez.
Bayiye gittim yüzyüze onarim bölümüne gittim tamam değişim yapalım dediler kulaklık kalmamış salı günü kulaklık geleceğini ister cihazı bırak ister salı gel dediler bende salı günü gidip yeni kulaklığı alıcam. Şaşırdım samsung tan beklenmeyecek hareketler
Not: distribütör é gitmedim samsung un kendi servisine gittim.