• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun :)telefon is görmüyor mu ?
işimi görüyor elbette ama hediye bu :mrgreen:

Şuan bende de var tab3. Bi arkadaş uğraşırken sistemi çökertmiş bootloop olmuş. 900mb rom dedim ne varki acaba bunda. odinle hallettim felan. Açtım baktım ne var diye. İçinde bi ben yoktum. O kadar uygulamaya rağmen yine iyi çalışıyor :D

21 tane uygulama sildim bende :D

Bende bir tane tablet beleşe getirmenin peşindeyim hiç bir çekiliş kura vs. Çıkmıyor arkadaş :D

HSBC hediye ediyor :)
https://www.hsbc.com.tr/advance/tr/hemen-basvur.asp

Wifi üzerinden(ftp) dosya aktarımının kablodan daha hızlı olduğunu farkettim. Keşke daha erken farketseydim.

Bende başvurdum hesap açıldı öteki ay gerçekleşcek mayıs gibi gelir sanırım. Senin tablet ilk ay eft/fatura ödendikten sonramı geldi? iPad'in yanında Android tablet denemek için başvurdum sırf. Tabletim gelince root işi için kapını çalarım hiç anlamam. :D

17 şubatta bütün ödemeler gerçekleşti. Tablet 6 martta kargoya verildi :)
zor bir işlem yok root için. yardımcı olurum elbette :)
Ama cihazda OTG özelliği yokmuş :/

17 şubatta bütün ödemeler gerçekleşti. Tablet 6 martta kargoya verildi :)
zor bir işlem yok root için. yardımcı olurum elbette :)
Ama cihazda OTG özelliği yokmuş :/

OTG,klavye falan desteğinin olmadığını biliyorum benim için amaç Android tablet deneyimi bedavadan,bu arada hayırlı olsun sana :D

Çok teşekkür ederim. :)

Soruların 5'te 1'i yani 32 tanesi açıklanacak yine. Insanı düşündürmüyor değil.

Bu gerçek mi acaba? :D
68gcIHF.jpg

Beyaz show a telefonla bağlananlar seçmece gibi sanki.

Uzun süredir steam'e otomatik girmekten şifremi unutmuşum. Uzun uğraşlar sonucu şifremi hatırladım. Resmen anlık kalp krizi geçirdim.

Ben sirf bu yüzden hep sifreyi yeniden giriyorum. Olmazsa bir kenara kaydet, unuttugun zaman sorun yasayamazsin.
Şifreyi unutsam eposta yoluyla bi şekilde hallederdim. Ama steam için özel eposta açmıştım onunda şifresini unutmuştum. Baya elim kolum birbirine dolanmıştı. Neyseki epostaninda şifresini hatirladim. Arada şifreyi girmek gerek.

Lg market şifremi unuttum bütün şifreleri yazdım hesap heba oldu :(

7enterprise.isoları silmişim dvd olarak ta yok 8.1 daha iyi çalışıyor.
Evet Performanslı masaüstü vs. Kullanımı çok seri hızlı fakat başlat sayfasına diğer bir kaç özelliğine alışamadım aslında bunlardan ziyade sistem toplayıp 8 veya o zamana kadar artık 10 geçmeyi düşünüyorum.

Evet Performanslı masaüstü vs. Kullanımı çok seri hızlı fakat başlat sayfasına diğer bir kaç özelliğine alışamadım aslında bunlardan ziyade sistem toplayıp 8 veya o zamana kadar artık 10 geçmeyi düşünüyorum.

odin için var yoksa windows kurmazdım xp yok o salak usb için uygun değil.

Günaydınlar herkese :)
Custom roma ota (kablosuz güncelleme) özelliği eklemeyi bilen varmı

Sıcak diye izmir'e geldik buz gencler martin ortasi bir de yahu

Bende ciddi ciddi izlemiştim :D

[video=youtube;9JSnlQev2SY]https://www.youtube.com/watch?v=9JSnlQev2SY[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...