- Reaksiyon puanı
- 3
Digiturk sinema paketlerini iptal ettirdim! iğrendim resmen sürekli aynı filmleri çevirip duruyorlar.
Digiturk sinema paketlerini iptal ettirdim! iğrendim resmen sürekli aynı filmleri çevirip duruyorlar.
tvgo'da bedava var.
Uygulama mı hocam bu? tv için izleme gibi bir şansımız var mı? Moviemaxler içeriyor mu pek izlenecek bir şey yok ama arada lazım olabilir.
android uygulaması var radyonom da var.
Biz de sinema paketini iptal ettirdim.Gerçekten çok sinir bozucu bie şey.Yeni film çok nadie yayınlanıyor.Tekrar tekrar aynı filmler.Sırf iptal etmeyim diye ne kadar dil döktü. Boşuna -Neden iptal ediyorsunuz bey efendi ağlıyorlardı resmen biliyorsunuz ki digiturk olarak bu ay içerisinde yeni filmler yayınlanacak sinema kanallarımız da vs. vs. 12 TL paket diyorlar ay sonu Servis ücreti, Kdv. Yok bilmem ne vs. gönderim bedeli cartcurt 50-60 buluyor dedim istemiyorum kapat.
Sırf iptal etmeyim diye ne kadar dil döktü. Boşuna -Neden iptal ediyorsunuz bey efendi ağlıyorlardı resmen biliyorsunuz ki digiturk olarak bu ay içerisinde yeni filmler yayınlanacak sinema kanallarımız da vs. vs. 12 TL paket diyorlar ay sonu Servis ücreti, Kdv. Yok bilmem ne vs. gönderim bedeli cartcurt 50-60 buluyor dedim istemiyorum kapat.
bize hediye etmek istediler digiturk istemiyoruz deyince böyle olmuşlar...
teledünya var ondan .
İşte bir diğer kalite bu olsa gerek. samsung yüzümüze bakmıyor!
Sony telefonlarının hakkını gerçekten veriyor Samsung en azından amiral gemilerine güncelleme veriyor huawei onlarada vermiyorp7 için emui 3.0 çıkalı kaç ay oldu huawei türkiye daha romu portlamadı
Şahsen G7 kullandım ve gayet iyi telefon.Diğer modellerini bilmiyorum yalnız.huawei'nin modemleri de çöp ona da destek sıfır.
Şahsen G7 kullandım ve gayet iyi telefon.Diğer modellerini bilmiyorum yalnız.
![]()
Özlemişim bu hızları
--------------------
![]()
Abilerim bu modem sigortanın yaninda dursa bi sıkıntı olurmu?
![]()
Galaxy young
Telefon boş olmasına rağmen CPU kullanımı %100 ve ölümüne kasıyor. Yokmu bunun bi çözümü.
Coook yaptım. Duzelmiyor.bas formatı kendine gelsin micro dark evop*c...
Coook yaptım. Duzelmiyor.
Bu telefonlar nedense boyle. İlk aldığımızda baya hızlıydı. Sonradan kasmaya başladı. Bastım formatı düzeldi. Simdi tekrar kasiyor basiyorum formatı hala ayni. Ne oluyorsa artik kasmaya yemin ediyorlar herhalde. Ya da samsungun oyunu bunlar yeni telefon alalım diye. En azından ben kullanmiyorum yoksa şuan kernel başka ROM baska olurdu
Neyse gece gece fazla düşünmeye basladimherkese iyi geceler.
Hız 10mps oldu diye sevindik hop ne çıktı başımıza? şşşş format, neden? lanet olsası driver yüklenmiyor diye.
Oyunlar kaç gb? 150gb, akk kaç? 50gb ne kaldı bize? üçün biri yine...