Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Siri sayesinde artık yalnız değiliz yani :) iphone6'yı 3 saat kullandım hasta bıraktı kendine hemen cihaz çok güzel ekran çözünürlüğü. Hafif olması şık olması vs. ama kameranın dışarda olması kötü gerçekten.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ses şuan için robot gibi ama henüz geliştirme aşamasında :) ilk betaya göre çok iyi bence :)

Aynen robot gibi ama beta olduğu için elbette orjinali gibi olucak Türkçeside, sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.

Artık telefonu masanın üzerinden hey siri diyerek kontrol edebilicem çok süpermiş :)

Bişi sorucam mesela dedim ki hey siri, babamı ara aradı, hoparlöre ver desem verirmi yoksa algılaması bitiyormu arama başlayınca?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
yeni konuşmaya başlıyan bebe gibi aman küfür etmeyin ona sonra edepsiz iphone sahibi olursun benim elektrik manyağı galaxy yong gt-s5360'ım var şarj olmaya doymuyor vampir gt-s5360...
EkrenGoruntusu-26.png

chrome'a bak sen ne diyor?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Aynen robot gibi ama beta olduğu için elbette orjinali gibi olucak Türkçeside, sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.

Artık telefonu masanın üzerinden hey siri diyerek kontrol edebilicem çok süpermiş :)

Bişi sorucam mesela dedim ki hey siri, babamı ara aradı, hoparlöre ver desem verirmi yoksa algılaması bitiyormu arama başlayınca?

şöyle ki Hey Siri ile çalıştırma komutu cihaz şarjda iken oluyor sadece. Şarjda değil ise ilk çalıştırmayı elle yapmak gerek :)
Uygulamaları çalıştırıyor ama başka yetkisi yok. kamerayı aç diyorum açıyor öyle kalıyor :) uygulamalara da tam erişim izni verilirse süper olur :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
yeni konuşmaya başlıyan bebe gibi aman küfür etmeyin ona sonra edepsiz iphone sahibi olursun benim elektrik manyağı galaxy yong gt-s5360'ım var şarj olmaya doymuyor vampir gt-s5360...
EkrenGoruntusu-26.png

chrome'a bak sen ne diyor?
Sanki chrome kendisi elektrik parasını veriyor kullanan adam indir diyorsa indireceksin chrome !!

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Benim babalık pc yi açıyor daha kapatmıyor ben evde yoksam o pc 1 hafta bşle açık kalir bizde ki durumda ona benzer bir durum 10 yıllık psu sakatluk çukacak

daha antika pcyi işyerinde 2-3 gün açık unutmuştuk sorun yok 80486 idi dos ile bestaş takograf ehliyet programı çalışıyordu paralel portla bağlı kodlayıcı cihaz vardı bazen havye de takılı kalırdı...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Sahibinden.com Google karşı bir gıçıklığı var herhalde chrome'de detaylı seçenekler çalışmıyor hiç uzun zamandır aynı.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Upload hizim ezelden beri düşüktü. 0.60 mbs felandi da upload hizi vermemek ne lan. Bildiğin upload olayı yok internete giremiyorum. Bu mesajida gondereceginden supheliyim.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Dişlerimin temizleme gibi işlemleri var diş taşları var hiç temizletmedim özel dişçiyemi gitsem devlet hastanesi mi karar veremedim özel çok pahalı yapıyor iyi olanları diğer şekilde düzgün bir özel dişçi bulamadım acil gitmem gerekiyor.
Korku da var hafiften açıkcası.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
şöyle ki Hey Siri ile çalıştırma komutu cihaz şarjda iken oluyor sadece. Şarjda değil ise ilk çalıştırmayı elle yapmak gerek :)
Uygulamaları çalıştırıyor ama başka yetkisi yok. kamerayı aç diyorum açıyor öyle kalıyor :) uygulamalara da tam erişim izni verilirse süper olur :)

Neden şarjdayken? normal kullanımda hey siri dediğimiz zamanda aktifleşmesi daha mantıklı olmazmı?

Örnek veriyorum yemek yapıyorsun telefonu eline alamıyorsun, masada duruyor hey siri diyorsun işte şu kişiyi ara diyorsun arıyor sonra tekrar hey siri diyorsun hoparlöre al diyorsun işini hallediyorsun böyle inanılmaz olmazmıydı? bu kadar basit bir özelliği nasıl eklememişler ki anlamıyorum?

Zor bişi olmasa gerek.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Neden şarjdayken? normal kullanımda hey siri dediğimiz zamanda aktifleşmesi daha mantıklı olmazmı?

Örnek veriyorum yemek yapıyorsun telefonu eline alamıyorsun, masada duruyor hey siri diyorsun işte şu kişiyi ara diyorsun arıyor sonra tekrar hey siri diyorsun hoparlöre al diyorsun işini hallediyorsun böyle inanılmaz olmazmıydı? bu kadar basit bir özelliği nasıl eklememişler ki anlamıyorum?

Zor bişi olmasa gerek.

Zaten sıkıntılı olan bataryayı boşa harcamak istemezsin sanırım?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

öyle bi yerdeyim ki bi ekran kartı kargoyla göndermek 60 TL tutuyor

hayırdır yurtdışına filan mı gidiyo :P

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
3g -4g lte olan telefonda 3g/4g'yi kapatmak bana çok saçma geliyor gps'i bile kapatmıyorum şarjı su gibi içmeye başlayan bücür takoz tvyo ile tv izleyince dolmak bilmiyor bozulsa da kurtulsam ama kendi bozulmalı...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
3g -4g lte olan telefonda 3g/4g'yi kapatmak bana çok saçma geliyor gps'i bile kapatmıyorum şarjı su gibi içmeye başlayan bücür takoz tvyo ile tv izleyince dolmak bilmiyor bozulsa da kurtulsam ama kendi bozulmalı...

Tamamda kapatmıyorum ki ben abi :D evdeyken neden açık tutayım wifi var :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

Zor bişi olmasa gerek.

Normalde böyle olsa daha iyi olur bence de :)
ama şarj sıkıntısından dolayı böyle bir şey yapmışlar sanırım.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Maçı yeni izledim Abi Beşiktaş ne oynamış öyle ya helal olsun harbiden çok fena oyun olmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...