Kurt Cobain
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 90
Koyduk mu ?
Teşekkür ettim bugün onarim tamamlandı ürün bekliyor diye bilgi düşüşler ama haber gelmedi ne sms ne bir arama almadım yarın gidip alay bakalım 0 makine mi verecekleryüzde 99,9 değişim olacak yeniyi merkezden bekliyorlar.
Teşekkür ettim bugün onarim tamamlandı ürün bekliyor diye bilgi düşüşler ama haber gelmedi ne sms ne bir arama almadım yarın gidip alay bakalım 0 makine mi verecekler![]()
İphone 5c verdim kulaklık takılı gösteriyordu durmadan. Sifirladik iTunes ten ipsw indirip yükledim yine çözüm olmsdi servise gönderdik.halen satılan birşey mi? benim c75 küt diye kapanıyor diye vermiştim başarı'ya cf61 ile değişim olmuştu öyle saçma açıklamalar vardı ne verdin ki?
Çocuk burnuma osurdu orucum bozulur mu diye sorsan ya
İphone 5c verdim kulaklık takılı gösteriyordu durmadan. Sifirladik iTunes ten ipsw indirip yükledim yine çözüm olmsdi servise gönderdik.
[MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] Cidden süper ya.Iphone istiyorum ! [emoji14]
Kusura bakma.Bu son olacak. "Samsung" kelimesini algılamıyor mu ? Tesedüf mü sizce?![]()
Randevu düşürmesi var sonra oraya gitmesi var acele yoktu hocam başarı ya verdik 1 hafta da sonuçlandı. Bu Modem olayına nediyorsunuzzorlu center apple store direkt değiştirirdi anında görüntü olurdu bunlarda yen iphone5c verir.
Bu nalet modemden Wifi ile 25 Mbps üzeri hız alamıyorum suan 100 Mbps hızı var internetin kablolu pc den test ettiğimde 90 kusur çıkıyor note 4 ü modeme dayiyorum hız testi açıyorum en fazla 25 niye böyle bu [emoji33]
![]()
Randevu düşürmesi var sonra oraya gitmesi var acele yoktu hocam başarı ya verdik 1 hafta da sonuçlandı. Bu Modem olayına nediyorsunuz
Modem dik zaten çok gıcık bir Modem bir sürü sorun yaşatıyor hele ki playstation da. Yeni Modem é gecelerde degistirsek. ..hg253s huawei gerçeği kanalı değiştir dark evopad 3g m7220 bununla 40 filan görmüştü yoğun kullanılan kanal etkiler birde modemi dik koy.
![]()
böyle
Arkadaşım 50'yi geçmişti bu oyunda.46'da çok takılmıştı galiba.Zor bir oyun.Geçebilecek yiğit?![]()
Modem dik zaten çok gıcık bir Modem bir sürü sorun yaşatıyor hele ki playstation da. Yeni Modem é gecelerde degistirsek. ..
Çocuk burnuma osurdu orucum bozulur mu diye sorsan ya![]()
![]()
@Mehmet.Yildiz Cidden süper ya.Iphone istiyorum ! [emoji14]
Kusura bakma.Bu son olacak. "Samsung" kelimesini algılamıyor mu ? Tesedüf mü sizce?![]()
esas memati ne yaptın? dersen ne der?
Cidden ben de istiyorumÇok iyi ya bu siri aypon mu alsam![]()
Cidden ben de istiyorum![]()
LG de böyle bir şey yapsa kesin sesi erkek yapar . [emoji14]
Yalnız Cortana'nın sesi daha güzel.Bence Siri'nin sesi geliştirilmeli
Ben de sizin gibi düşünüyorum aslında.Daha iyi olacak belli.ses şuan için robot gibi ama henüz geliştirme aşamasındailk betaya göre çok iyi bence
![]()