- Reaksiyon puanı
- 3

Laptop adaptörün Erkek fişin bir tane metali kırıldı.
![]()
Laptop adaptörün Erkek fişin bir tane metali kırıldı.
Hepsi burada demeyin hocam o ne biçim bir kargo anlayışıdır. İstanbul içerisine 4 gün +bir gece de kargo mu gider yahu. 2 kere alışverişim oldu 1 ayda 2 alışverişinde de kargo yavaş geldi. başka é ticaret siteleri ile ayni kargo şirketi ile alışveriş yapıyorum daha erken geliyor Hepsi burada geç çıkartıyor ürünleri yola.Hepsiburada.com da kullanmayacağınız, günü dolmak üzere olan promosyon kodunuz var mı?
Ben sorunsuz kurmuştum sen niye kuramamistin onu anlamadımSelam arkadaşlar. Dün windows 8.1 e amd yi kakaladim hala sokundayim
Senin yaptığını yaptım bildiğin gibi değilBen sorunsuz kurmuştum sen niye kuramamistin onu anlamadım![]()
yurtdışından htc desire 516 cihaz geldi çift Hatlı yarısı ingilizce ime yüklemesi yapılmıyor mu? Veya rom bulamadım yok mu?
pasaport kaydı gerek yoksa 5'' tablet sahibi olursun.
Hocam benim kafa uçmuş ya samsung gibi ime atılır diye düşünüyordum.
Yok hocam o program tarih olmuştur dediğiniz gibi o numara da olmuyor.![]()
bunu dene ama nerden bulursun bilemiyorum bu resimdeki de tarih oldu.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
*#*#889988#*#* yap gprs gel ordan gir imei girebilirsin diyen var.
Yok hocam o program tarih olmuştur dediğiniz gibi o numara da olmuyor.
Samsung gibi değil ki tüm yollar kapalı Samsung olaydı şimdi çoktan sorunlar çözülmüştü düzgün rom u dahi yok.
Hepsi burada demeyin hocam o ne biçim bir kargo anlayışıdır. İstanbul içerisine 4 gün +bir gece de kargo mu gider yahu. 2 kere alışverişim oldu 1 ayda 2 alışverişinde de kargo yavaş geldi. başka é ticaret siteleri ile ayni kargo şirketi ile alışveriş yapıyorum daha erken geliyor Hepsi burada geç çıkartıyor ürünleri yola.
90 derecede çalışan bir laptop işlemcinin yanmasıyla birlikte diger parcalarinda zarar gorebilmesi sonucu size 380tllik bir masraf cikarabilirKışın 90 derecede çalışan laptobunuz sizi 380tllik elektrik faturasından kurtarabilir. Yazan bir dost.
Kalın kablolardan zaten dış mekan içindir umarımkomple kabloyu değiştir banlamak işe yaramıyor içine su alırsa modemi,ethernet kartı ve o sırada çalışan herşeyi kızartabilir tabi 15metre serbest düşüş de söz konusu olabilir dış mekan için yapılmış kablo kullan artık kablolar ucuz.
90 derecede çalışan bir laptop işlemcinin yanmasıyla birlikte diger parcalarinda zarar gorebilmesi sonucu size 380tllik bir masraf cikarabilir
Yazın ramazanda akrabanın laptopuyla forumdakilere cay demledigimi bilirimBenim emektar laptobun max. işlemci sıcaklığı & kapanma sıcaklığı 110 derece kendisinin 98 ze kadar çıktığını bilirim boşta 60larda geziyor yük altında 85lerde :yes: