Her sene Cnbc-e kanalı veriyordu ne güzel izliyorduk. Bu sene Digiturk'te sanırım izleyemiyorum.
Vpn'den bağlanıyorum mobili netimi hızlandırmak için ama yeterli hızım var gibi , deneyelim bakalım.
Ad Soyad,cep digitürk abonesi olmayanları bağlamak için sanırım.
Vpn hızlandıramaz ki :huh: Ben mi yanlış biliyorum yoksa
Bana ulaşılmasını istemiyorum tiki onun için sanırım![]()
Selamlar.
Eger ben google+ profilini ni silersem gmaile dokunmadan drive,maps gibi hizmetleri kullanabilir miyim ?
Haklisin. Youtube da yorum begeni duruyosa ve google drive kullanilabiloyosa silcem direk.Ne kadar uyuz bir sistem değil mi. Google+ Silmek istiyorum youtube sıkıntı oluyor bu sefer de tuhaf ve bir o kadar gereksiz zorlayıcı sistemler kahrolası.
![]()
Küçük ve meraklı bir misafirimiz var![]()
2 tane lahmacun sipariş verin![]()
Ben yukarı çıkıyorum geliyor miyavlıyor aşağıya iniyorum yemek su vericem kaçıyor. Dışarı yemek su koyuyorum kaçıyor. Ben yukarı çıkınca içeri geliyor miyavlıyor. Çok uyuz bir kedi
Bu geçen aylarda benimde kapının önünde duruyordu karnını doyurdum bir kere uzun bir süre gelmedi, daha en son 2 hafta önce aç kalmış demek ki yine geldi bir şeyler verdim yedi gitti yine aç kalınca gelir herhalde.
Kediler maalesef öyle. Ben oturduğum yerdeki tüm hayvanları besliyorum köpek gibi insan dostu hayvan yok. Çok saygılılar ve asiller
[video=youtube;v20PDJCkMoA]https://www.youtube.com/watch?v=v20PDJCkMoA[/video]
Şu video izlediğimde çok şaşkın kalmıştım böyle kedilerde var dedimharika bir görüntü
HangisiHayatımda ilk defa bir Android oyunu bağımlılık yaptı...
Clash of Clans. Arkadaşlar konuşuyordu oyun hakkında bende indirip bi bakayım dedim. Oda baya baya bağımlılık yaptı.Hangisi![]()
Ooo. Derin meseleClash of Clans. Arkadaşlar konuşuyordu oyun hakkında bende indirip bi bakayım dedim. Oda baya baya bağımlılık yaptı.![]()
Sana bir tavsiye vereyim. Fabrikanın verdiği windowsu geri yükleme
52 levelde oyunu bıraktım bir zaman sonra cidden sıkıyor ama bizim arkadaşlar hala bıkmadı.Clash of Clans. Arkadaşlar konuşuyordu oyun hakkında bende indirip bi bakayım dedim. Oda baya baya bağımlılık yaptı.![]()
msi vr601-049'da x3100 intel var vista starter recovery dvd'si ile sorun olmuyordu herşeyi o kuruyordu bizim ayıcık kurcalardı birşey olmazdı recoveryleri bozdular mı?
Valla bilmiyorum abi ben ne zaman recovery cd si ile windows yüklemeye kalksam hep bir problemle karşılaşıyordum. Temiz windows yüklemek en temizi.