- Reaksiyon puanı
- 16,126
enteresan onlar kırtasiye işine girse daha ,yi olurmuş.
Bilen varsa sorayım. Xposed framework nezaman güncellenecek lollipop için. Xda da konuşuyorum arada çok ağır konuşuyor lar bazen, bazen de hiç takmıyor lar![]()
Sen çalışır diyorsan çalışır abi![]()
Günaydın.Günaydın pazartesi derslere başlayacak mağdur arkadaşlarımız
Günaydın pazartesi derslere başlayacak mağdur arkadaşlarımız
Ben de Arch Linux'ta VINN çalıştırdım ama diğeri ile ilgili bir şey diyemem VINN'ı takıyorsun sonra NetworkManager servisini başlatıyorsun 192.168.0.1'i açıp PIN'i giriyorsun bu kadar
siyasi içerikli olduğundan olabilirmi ?Avatarım neden silindi birkaç gün önce ? Şimdi tekrar yaptım silinme sebebini öğrenmek istiyorum
siyasi içerikli olduğundan olabilirmi ?
Atatürk resmi koyuyorlar onlar silinmiyor neden acaba ?
İkiside siyasetçi ikiside insan ben arada fark göremiyorum. Aradaki fark insandan insana değişir Atatürk resmi serbestse Erdoğanın resmide serbest olması lazım ki yasakta değil silinmemesi lazım2 si aynı şeymi ?
artık bilemiyorum orasını forum yöneticilerinin bileceği işİkiside siyasetçi ikiside insan ben arada fark göremiyorum. Aradaki fark insandan insana değişir Atatürk resmi serbestse Erdoğanın resmide serbest olması lazım ki yasakta değil silinmemesi lazım
Fark var tabiki.İkisi de siyasetçi demişsin.Haklısın ama Tayyip aktif siyasetçi . Atatürk'ün propagandası olmaz . Ama sen Tayyip'i koyarak propaganda yapmış olabilirsin. Ben propaganda yapıyorsun demiyorum yanlış anlama . Sevdiğinden koymuş olabilirsin fakat aktif siyasetçi olduğu için silinmiş olabilir.Atatürk resmi koyuyorlar onlar silinmiyor neden acaba ?
Arkadaslar siyaset için tartismayalim. Sıcak ortamı bozmayalim.
Tamam biliyorum da yani ufak tartışmalar çabuk buyur fikir de olsa tartışmaya döner ben çok yaşadım burada ondan diyorumYok yok ne tartışması.Ben fikrimi belirttim sadece.
Sıkıntı yok yani.
Aynen merakla bekliyorum[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Geç bile kaldı ya . Albüm çıksa da dinlesek . Eminim bomba gibi bir albüm olur.![]()
Bu herkesin eline geçmez. Şanslı kişiyimVee profesör.![]()
![]()
1000. mesaja sana cevap vererek geçtim.![]()