Bende gta'yi geta diye okuyorum ama getea diye okuyanda var cok takma kafanaBeyler hep şunu merak ettim. İos ayoes diye mi okunuyor yoksa ayos mu ? Ben ingilizce kurallarına göre ayoes diyorum

Bende gta'yi geta diye okuyorum ama getea diye okuyanda var cok takma kafanaBeyler hep şunu merak ettim. İos ayoes diye mi okunuyor yoksa ayos mu ? Ben ingilizce kurallarına göre ayoes diyorum
Bende gta'yi geta diye okuyorum ama getea diye okuyanda var cok takma kafana![]()
Beyler hep şunu merak ettim. İos ayoes diye mi okunuyor yoksa ayos mu ? Ben ingilizce kurallarına göre ayoes diyorum
Aynen. Ben de hep ayos dıye duydumAyos diyorum bende doğrusu![]()
Hayırlı olsun [emoji1]Hepsiburada com para iade istegimi onayladi. Cok mutluyumSimdi Zenfone 2 yi bekleme zamani [emoji41]
Ne siparis etmıstınızHepsiburada com para iade istegimi onayladi. Cok mutluyumSimdi Zenfone 2 yi bekleme zamani [emoji41]
Lumia 820 + ekran filmi.Ne siparis etmıstınız
Asus alıcakmışsınız. Hayırlı olsunLumia 820 + ekran filmi.
Sen bunu yanımda Ayoes diye okursan artist derim... ;PBeyler hep şunu merak ettim. İos ayoes diye mi okunuyor yoksa ayos mu ? Ben ingilizce kurallarına göre ayoes diyorum
Sen bunu yanımda Ayoes diye okursan artist derim... ;P
Dilin sahibi bile Ayos diyormuş. Siz niye tartışma yapıyonuz...
Sırf sıstem uygulamalarını kaldırmak için yapılır.Rootsuz telefon eziyet gibi be abi. Elin kolun bagli oluyor. Ekran videosu alinmiyor moduller yuklenmiyor sistem uygulamalari kaldirilmiyor. Rootsuz telefon kullananlar napiyorki acaba
Eger elinde turkcellin cihazi varsa yapmak farz olurSırf sıstem uygulamalarını kaldırmak için yapılır.
Sony de bıle 20-25 sıstem uygulaması sıldımEger elinde turkcellin cihazi varsa yapmak farz olurbenim gibi
![]()