Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bugun sabahtan beri bi yavaslik vardi aksam patlak verdi. Saatler sonra kendine gelebildi forum

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Boot menü'yü bulamadım Bios ekranından aktif edemiyorum windows masaüstünden direk olarak windows dvd ile başlaması için bir seçenek var mı windows 8 kurulumu yapıyorum ama boot olarak yapamadım yaklaşık 2 saat uğraşıyorum çok değişik bir sistem.

Bilgisayarı sıfırlayı seçtim yalnız windows kurulu olduğu sürücü yaptım inşallah diğer diskte bulunan veriler zarar görmez. :)

N6rfaQs.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Boot menü'yü bulamadım Bios ekranından aktif edemiyorum windows masaüstünden direk olarak windows dvd ile başlaması için bir seçenek var mı windows 8 kurulumu yapıyorum ama boot olarak yapamadım yaklaşık 2 saat uğraşıyorum çok değişik bir sistem.

Bilgisayarı sıfırlayı seçtim yalnız windows kurulu olduğu sürücü yaptım inşallah diğer diskte bulunan veriler zarar görmez. :)

N6rfaQs.jpg

F11,F12 boot menüsü olabilir onu denedin mi? benim antikada ben F11'i kullanıyorum boot ayarını değiştirmiyorum açılış ve biosta şifre var böyle iken bile F11 boot menüsü geliyor tabi önce şifre giriliyor.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
F11,F12 boot menüsü olabilir onu denedin mi? benim antikada ben F11'i kullanıyorum boot ayarını değiştirmiyorum açılış ve biosta şifre var böyle iken bile F11 boot menüsü geliyor tabi önce şifre giriliyor.

Kafayı yedim basmadığım kalmadı hocam bios açılıyor şifre soruyor enter yaptıktan sonra geliyor ekran startup bölünden o görüntü boot device list seçilmiyor hiç bir işlem yapılmıyor şuan "bilgisayarı sıfırla" şeklinde yapmak zorunda kaldım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kafayı yedim basmadığım kalmadı hocam bios açılıyor şifre soruyor enter yaptıktan sonra geliyor ekran startup bölünden o görüntü boot device list seçilmiyor hiç bir işlem yapılmıyor şuan "bilgisayarı sıfırla" şeklinde yapmak zorunda kaldım.

açılışta şifre var? kaldır varsa bu ibm kaç lira?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Az önce sdn ye giremeyen tek ben miydim ?

yalnız değilsin...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
açılışta şifre var? kaldır varsa bu ibm kaç lira?

Oh sonunda oldu Boşuna o kadar uğraşmışım bilmiyorumdur windows 8 de böyle bir sistemin olduğunu Bilgisayarı sıfırla seçeneği ile windows kurulu olan sürücüyü temizle dedim sıfırdan kurulum yaptı yerel disk c ye. bende yeni sistem kurmak için uğraşıyordum bilmiyorum iyimiş. fiyatını tam olarak bilmiyorum ama 250-300 tl arasındaymış 2gb ram var 1.83ghz işlemci vs. Windows 8 aktivasyon günü bittiğinde kullanıma nasıl kapanıyor? sanırım bundan dolayı bilgisayarda masaüstü yoktu.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Millet lollipop guncellemesini konusuyor nasil yuklerim ne degismis felan diye biz gelen guncelleme telefonu kastiriyor bos guncelleme geldi diye uzulelim. Alicagin olsun turkcell.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Millet lollipop guncellemesini konusuyor nasil yuklerim ne degismis felan diye biz gelen guncelleme telefonu kastiriyor bos guncelleme geldi diye uzulelim. Alicagin olsun turkcell.
Kazıkcellden telefonmu alınır hocam ya :( Keşke başka birşey alsaydınız zamanında.

Babamda maxiplus almıştı ilk çıktığında, aldığı günden beri 4 sene oldu galiba 1 tane bile güncelleştirme gelmedi :D İşte KazıkCell. :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kazıkcellden telefonmu alınır hocam ya :( Keşke başka birşey alsaydınız zamanında.

Babamda maxiplus almıştı ilk çıktığında, aldığı günden beri 4 sene oldu galiba 1 tane bile güncelleştirme gelmedi :D İşte KazıkCell. :D
Telefona taksit olayi kalkmasaydi elimde ya zenfone5 olucakti ya da ascend g7. Nakit yok taksit lazim mecburen turkcellin kapisini caldik.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Telefona taksit olayi kalkmasaydi elimde ya zenfone5 olucakti ya da ascend g7. Nakit yok taksit lazim mecburen turkcellin kapisini caldik.
Hayırlısı diyelim ya gene kötü telefon değilde işte Kazıkcell aynı gasper gibi namı kötü :D Adı bikere hırsıza çıktıya artık havada taklada atsa o kötü namını sildiremez.
Gasperde öyle adamlar 4500 TL ye nerdeyse 5000 6000 TL lik pc toplamışlar ama işte Gasper diye alınmaz :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
5 ay telefonsuz kal senide gorelim aliyomusun almiyormusun T50'yi.
Vallahi imkanlar hiçbir zaman kısıtlı değildir. Bende telefonsuz kalmıştım aynı senin gibi ve 300 TL ye nakit nokia lumia 530 aldım. Telefon gayette stabil yani T50 ne yapıyorsa aynısını yapıyor sadece kamerası kötü. Asphalt 8 falan alayını 0 kasma ile oynuyorum düşün 300 tl lik tel yani. Ve şuanda zenfone 2 yi bekliyorum tam olarak TR ye gelsin ozaman bunu satıp zenfone 2 alacağım.

Keşke sende öyle yapsaydın dostum :(

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Vallahi imkanlar hiçbir zaman kısıtlı değildir. Bende telefonsuz kalmıştım aynı senin gibi ve 300 TL ye nakit nokia lumia 530 aldım. Telefon gayette stabil yani T50 ne yapıyorsa aynısını yapıyor sadece kamerası kötü. Asphalt 8 falan alayını 0 kasma ile oynuyorum düşün 300 tl lik tel yani. Ve şuanda zenfone 2 yi bekliyorum tam olarak TR ye gelsin ozaman bunu satıp zenfone 2 alacağım.

Keşke sende öyle yapsaydın dostum :(
Ben T50 den memnunum aslinda yanlis anlasilmasin. Benim sikayetim destege. 2 ay boyunca guncelleme calismamiz yeni iyilestirmelerle devam ediyor dediler 2 ay sonunda bombos bisey cikti. Baska rom yukledim gayet stabil calisiyor her oyunuda oynatiyor ama oyun oynamiyorum tel bombos o yuzden. Muzik dinleyen biriyim kulaklik ses cikisi iphonedan da samsungtan da guzel her turlu iddiaya varim bu konuda. Yani memnunum telden ama bide guncelleme konusunda yalan soylemeseler.

Baska tel alma imkanin olsa ne alirdin dersen g7 alirdim gercekten guzel telefon ama t50 ye kaldik :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ben T50 den memnunum aslinda yanlis anlasilmasin. Benim sikayetim destege. 2 ay boyunca guncelleme calismamiz yeni iyilestirmelerle devam ediyor dediler 2 ay sonunda bombos bisey cikti. Baska rom yukledim gayet stabil calisiyor her oyunuda oynatiyor ama oyun oynamiyorum tel bombos o yuzden. Muzik dinleyen biriyim kulaklik ses cikisi iphonedan da samsungtan da guzel her turlu iddiaya varim bu konuda. Yani memnunum telden ama bide guncelleme konusunda yalan soylemeseler.

Baska tel alma imkanin olsa ne alirdin dersen g7 alirdim gercekten guzel telefon ama t50 ye kaldik :D

Güncelleme yönünden GM'nin kardeşi yani?

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90

Yok ben zaten T50 kötü falan demiyorum. Ama kategorisine göre değerlendirmek gerek sadece multimedya alanında ve kamerada iyi. Güncelleme konusunda yapacak birşey yok Kazıkcell'e katlanmak zorundasınız T50 kullanıcıları.
G7 gerçekten çok iyi bir telefon anneme aldım 1 ay önce. Çok şık ve kullanışlı bir telefon. Son derece memnunuz burdan herkese tavsiye ederim. :thumbup1:

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Tablette google chrome kullanırken arama kısmına sayla başlayab birşey yazdıgında chrome çöküyor anlamadı gitti.Mesela sayısal yazarken tam saydan sonra kapanıyor.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Fark ettim de ben gözlüğü aksesuar olarak kullanıyormuşum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Beyler hep şunu merak ettim. İos ayoes diye mi okunuyor yoksa ayos mu ? Ben ingilizce kurallarına göre ayoes diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...