Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Bekliyorum her zaman abiHarbiden bakbulursam ss atarim

Bekliyorum her zaman abiHarbiden bakbulursam ss atarim
Arkadaşım sen hangi şehirden sin ? Merak ettim. Sakıncası yoksa ?Arkadaşlar GTA Vice city için Gtx titan zi alacam sizce kasma olur mu?
Bekliyorum her zaman abisuan çok saskinim
![]()
Ciddiye mi aldın?Arkadaşım sen hangi şehirden sin ? Merak ettim. Sakıncası yoksa ?
Bu arada gta vice city i kasacak ekran kartı mi kaldı ?
Dedim ya kafayi yedi tapatalk bu geceTapatalk gereksiz bildirim getiriyor bu ne be ?basıyom bişe yok ?
Evet çaktırma susCiddiye mi aldın?
Aynen ya sıkıldım bu neDedim ya kafayi yedi tapatalk bu gece
Alt ve üst kısmı nasıl Mozaik yaptın ?
Kendi özelligi. Galeride var.Alt ve üst kısmı nasıl Mozaik yaptın ?
Hmm TeşekkürlerKendi özelligi. Galeride var.
Ürün aldik, dakikasinda iade ettik. Böyle isin icine tüküreyim.
Lumia 820. Hepsiburada dan aldim. Bakalim para iadesi olacak mi?Ne ürünü hocam
Lumia 820. Hepsiburada dan aldim. Bakalim para iadesi olacak mi?
Lumia 820. Hepsiburada dan aldim. Bakalim para iadesi olacak mi?
Hocam ambalajda 10 cm e yakin yirtik var. Hadi onu gectim, ambalajin icinde yer alan telefonun kabinin tam cikarildigi yere yapistirilmis genpa etiketi de yirtilmis. Ambalaj acilmadiysa nasil yirtildi? Önceden acilip kurcalanmis ihtimali yüksek.ne oldu ki?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bizimle aynı felsefede iseler Allah sabır versin biz para iadesini sevmeyenlerdeniz...
Eğer laptop felan alıcak olursam aşağıdaki laptopu düşünüyorumBaya iyi diyorlar
http://www.n11.com/asus-x550jk-xo012d-8gb-ci5-4200h-500gb-gtx850m-ekran-karti-P45825986
Buna bi ssd takarsın uçar heralde![]()
Bence L820'den para iadesi isteyip L535 alın.Hocam ambalajda 10 cm e yakin yirtik var. Hadi onu gectim, ambalajin icinde yer alan telefonun kabinin tam cikarildigi yere yapistirilmis genpa etiketi de yirtilmis. Ambalaj acilmadiysa nasil yirtildi? Önceden acilip kurcalanmis ihtimali yüksek.