- Reaksiyon puanı
- 16,128
grundig gnb 1562 a1 i3'e 8gb 1333mhz so-dim ram takmak mantıklı olur mu? rami takarsam ona çöreklenmeyi düşünüyorum...

grundig gnb 1562 a1 i3'e 8gb 1333mhz so-dim ram takmak mantıklı olur mu? rami takarsam ona çöreklenmeyi düşünüyorum...![]()
Anakart izin veriyosa neden olmasın![]()
Dostum bu alıntının görmemişim şimdi cevap vereyim. Ips ekran benim için önemli. Ve z1 tasarım olarak kaba bir telefon. O yüzden eledim. 5c de Iphone un en tutmamış teli. Her zaman tasarım ve malzeme kalitesiyle ön planda olan marka 5c de düşüş yaşadı. Şahsen kesinlikle onu da önermem. Ben burda yorum yapıyorum, fikirlerimi sunuyorum. Sen mantıken z1 Compact a z1den daha fazla verilmez diyorsun. Kesinlikle katılmıyorum. Çünkü hem performans olarak rakipsizdi z1 Compact (z3 compact çıkana kadar)hemde ıps ekran kullanıldı. O yüzden Compact ı önerdim. Ama ekran boyutu yetmez ise o fiyata kesinlikle g2. Nexus saf Android zaten, akıp giden cihazlar. Bu yorumlar kişiseldir. Benim için önenli olan bir detay senin için önemsiz olabilir yaniZ1 ile 5C niye değil :confused1: ?
Taş gibi ikisi de.
Alacak arkadaş NEXUS 5'i hemen alırsa iyi olur.Yakında toz olur piyasadan.Ayrıca NEXUS 6'nın da Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.
5C şu an çoğu cihazdan iyi.Ki beğenmezse 5S alır,pahalı gelirse ikinci el 5 alır mantık olarak.
Z1 de şu an gayet iyi,sahibini üzmeyecek bir cihaz.
100 -150 TL çıkacaksa yönlendirmeniz yanlış diye düşünüyorum Z1 compact yerine paralel G3'e yönelebilir.
Ya da Z2/Z3 Compact alır daha iyi.
Tamam bataryayı ekran çözünürlüğünden dolayı sömürmemesi + IPS ekran iyi özellikler olabilir ancak hiçbir insan oğlu bir cihazın minisine kendisinden daha fazla para öde(-ye)mez.Mantıksal hata.
Bende 2. dönem arkadaşla dergi yapcam ve teknolojik aletlerle ilgili şeyleri anlatcam özellikle telefon her 30 dk da bir teknoloji haberlerine bakan biri olarak tüm incelemeleri izlemiş biri olarak teknolojiye bayılıyorum keşke telefon üreticisi filan olsamİngilizce odevinde android ve akilli telefonlari anlaticam. Nasil olsa anlamicaklar. Ozellikle hoca![]()
Ama pop dinlemek bildiğin eziyet..