Normalde başlığa, kalin yazmaya, anlamsiz iletiye çoğu zaman ceza vermezdim ama dilimde tüy bitti. Bundan sonra ceza taraftari bie tutum sergileyecegim belki o zaman bazı anlamayan arkadaslar anlar
%90 800mhz o ram.![]()
Bu Ram 800 Mhz mi?
![]()
Bu Ram 800 Mhz mi?
![]()
9 yil sonra kasamin on tarafini merak edip actim. Manzara bekledigim gibiydi. Nasi hava aliyodu la ordan![]()
![]()
9 yil sonra kasamin on tarafini merak edip actim. Manzara bekledigim gibiydi. Nasi hava aliyodu la ordan![]()
Seninki ne olmuş öyle. Ben iki aydır açmıyordum bugün açtım![]()
Normalde başlığa, kalin yazmaya, anlamsiz iletiye çoğu zaman ceza vermezdim ama dilimde tüy bitti. Bundan sonra ceza taraftari bie tutum sergileyecegim belki o zaman bazı anlamayan arkadaslar anlar
İyi bari içinden canavar falan çıkmamış![]()
Seninki ne olmuş öyle. Ben iki aydır açmıyordum bugün açtım![]()
Bu kadar toz toplamış.![]()
benim crea alındığından beri temizlik görmedi mikrop yuvası...
Bulaşık süngeri gibi kalın o nedir öylebende hafif ince bir tabaka olsun pcyi baştan aşağı söker süpürge makinasından sokmadığım şey kalmaz temizlerim
Temizlikten sonra 40 fps artış göstericektir bilgisayarın :mrgreen:
gasper ve disket sürücü...
İyi bari içinden canavar falan çıkmamış9 yıl nedir ya :lol:
İki avuc toz cikardim. Simdi kapatip bakicam 40fps artisi olucakmi bakalimSeninki ne olmuş öyle. Ben iki aydır açmıyordum bugün açtım![]()
Bu kadar toz toplamış.![]()
Yavaşlama falan olmadı mı?
cpu fanı temiz yavaşlama olmadı akıllı uslu çalışıyor sadece fanlar deliriyor bobinler ciyaklıyor arada 14 saat çalışıyor *şikayeti yok .
*mavi ekran.
Üşeniyorum kasayı açmaya bende mi temizlesem![]()
Ben iki ay temizlemedim sistem donmaya kasmaya başladı.![]()
Temizle temizle hocam. Ben temizledim ciğerleri açıldı kasanın rahat rahat nefes alıyor artık![]()
Hocam kasayi 2 ayda bir temizlerim. Her sene de islemci ve ekran kartinin termal macununu yenilerim. Ön tarafi acip bakmamistim aldigimdan beri. O yuzden 9 yilda o hale gelmis ön taraf[MENTION=385184]mic check[/MENTION] Sadece temizleme ile kalmasın, 5-10tlye termal macun alın ekran kartı ve işlemcinin cpu'ya sürün kaç yıldır açmıyorum demişsiniz o macun oyun hamuru olmuştur ısı falan iletemiyordur kapanmalar falan oluyordur kesin pcde oyun oynarken o yüzden mutlaka termal macunları değiştirin çok basit işlem, azıcık sürüceksiniz ince bir tabaka her terafa yaydırıcaksınız ne çok nede az olucak böyle üstünü kaplasın yağlı gözüksün yeterli, çok sürünce soğutucuyu takıyorsun ve sıkarken vidaları baskı yapıyor yanlardan akmaya başlıyor ona göre ne az ne çok.
Hocam kasayi 2 ayda bir temizlerim. Her sene de islemci ve ekran kartinin termal macununu yenilerim. Ön tarafi acip bakmamistim aldigimdan beri. O yuzden 9 yilda o hale gelmis ön taraf![]()
9 sene nolur o macun hocam oyleÖyle desene şimdi size geliyordum macunla![]()
9 sene nolur o macun hocam oylesogutucuyu islemciden ayiramam heralde yapisik ikiz olurlar sicaktan
Bir gun buyrun gelingelirken de ikram olarak 2gb ram alabilirsiniz
![]()
Birak ne rami bana bi kalp hastasi albumu al sen bosver gitgel yapican ama olsun :mrgreen:Sagopa ile geliyordum geri yolladım ram almaya gidiyorum şimdi 1 saniye :mrgreen: