Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Hocam aynı modemi kullanıyoruz nasıl bir sorun yaşadınız? ben modemin firmware güncelleme düşündüm ama vazgeçtim sonradan problemli olur diye yapmadım.

modemin kontrolü bir öküzde ona sormam gerek odasına girilmesinden hoşlanmıyor ayının inine girdim güncel dosyası yok diyor airties air 6271 ile aynı şekilde güncellendiğini söylüyor modemin bozuk olduğunu söylüyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

güncel olması her zaman daha iyi olur.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Fazla zeki biri iphone4'le t50'yi kafa kafaya takas etmeye çalışıyordu. girdim araya bunları susturdum. ip4'e t50 den iyi demeye kalktılar. kıyas yaptım yine sustular. Bu seferde niye t50 alıyorsun daha iyileri var felan demeye çalışıyorlar. Ne manyaklar var bu dünyada :hammer:

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Fazla zeki biri iphone4'le t50'yi kafa kafaya takas etmeye çalışıyordu. girdim araya bunları susturdum. ip4'e t50 den iyi demeye kalktılar. kıyas yaptım yine sustular. Bu seferde niye t50 alıyorsun daha iyileri var felan demeye çalışıyorlar. Ne manyaklar var bu dünyada :hammer:
Ben iphone 4 ümü satıp s4 alduğımda da benle dalga geçen, iphone 4 daha ii diyenler vardı :D gene senin olay t50 miş :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben iphone 4 ümü satıp s4 alduğımda da benle dalga geçen, iphone 4 daha ii diyenler vardı :D gene senin olay t50 miş :)

Şimdide ip6 ile t50 yi kıyasşlayıp beni haksız durma düşürmeye çalışlıyor. dedim madem üst seviyeyle orta sınıf karşılaştırıyorsun.adil olalım az bekle dedim z3 le ip6 kıyasını attım. konuşup dursun bıktım şu fanboylardan.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Şimdide ip6 ile t50 yi kıyasşlayıp beni haksız durma düşürmeye çalışlıyor. dedim madem üst seviyeyle orta sınıf karşılaştırıyorsun.adil olalım az bekle dedim z3 le ip6 kıyasını attım. konuşup dursun bıktım şu fanboylardan.
Bir markanın fanboyu olmayı hiç anlamıyorum. Şu zamana kadar neredeyse her markanın telefonunu kullandım. Hangisinden memnun kaldım, hangisinden memnun kalmadım açık açık söyledim. Bazıları memnun kalmadıkları telefonu bile sırf fanboyluklarından söylemiyor, tam tersine ballandıra ballandıra anlatıyorlar.
Ha bi markaya bi sempati duyanlar olabilir, onlara saygım sonsuz. Mesela bende marka olarak Apple ve Sony e bi sempatim var ama bir sempatim olmasu, bu markaların da kötü ürünlerinin olmayacağı anlamına gelmez.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Temiz bir iphone 5s var bir arkadaşda "Samsung S4 8gb var bende; onu ver diyor üzerine 500TL ver bana diyor iphone 5s vereyim sana diyor" nasıl teklif sizce? :)

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Kişiden kişiye değişir işte o :) Bana göre 4 inç gayet iyi. zaten 5 inçten daha buyuk tel kullanmak çok zor. Cebe sığmıyo , sığsa bile rahatsızlık veriyor.
Ben şahsen s4 ten iphone 5 e geçmek zorunda kqlmıştım ve ekran biraz bocalattı beni. Yazı yazarken bile zor oluyodu klavyede fqlan.

batuhangk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aranızda ankarada oturan ve Ego kullanan vardır diye umuyorum. Kuzenim kardeşimin indirimli Ego kartını sabah basmış müfettiş tc falan istemiş kardeşimin Ego kartını almışlar adam ceza falan uygulanacak gibi şeyler demiş. Kardeşimle kuzenim tutuştu yardım falan istediler internete yazdım bişey bulamadım eğer bilen birileri falan varsa yardımcı olırsa sevinirim yazacak başka yer bulamadım. Durum ne olur ne yapabiliriz yardımcı olursanız gerçekten sevinirim

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aranızda ankarada oturan ve Ego kullanan vardır diye umuyorum. Kuzenim kardeşimin indirimli Ego kartını sabah basmış müfettiş tc falan istemiş kardeşimin Ego kartını almışlar adam ceza falan uygulanacak gibi şeyler demiş. Kardeşimle kuzenim tutuştu yardım falan istediler internete yazdım bişey bulamadım eğer bilen birileri falan varsa yardımcı olırsa sevinirim yazacak başka yer bulamadım. Durum ne olur ne yapabiliriz yardımcı olursanız gerçekten sevinirim

kuzeninle kardeşin beraber binerken bastıysa sıkıntı olmaz ama anladığım kadarıyla kardeşin yokken kuzenin kardeşinin kartını kullanmış. Uyarıları görmüştüm ben de başkasına ait kart kullananlar hakkında yasal işlem yapılır diye yani yapabileceğiniz bişey olduğunu zannetmiyorum

batuhangk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kuzeninle kardeşin beraber binerken bastıysa sıkıntı olmaz ama anladığım kadarıyla kardeşin yokken kuzenin kardeşinin kartını kullanmış. Uyarıları görmüştüm ben de başkasına ait kart kullananlar hakkında yasal işlem yapılır diye yani yapabileceğiniz bişey olduğunu zannetmiyorum

Evet kendisi basmış yanında değilken 18 yaşından küçük bunu cezası büyük ihtimalle olursa para olur ne kadar gibi bir miktar para cezası uygularlarlki?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Samsung S4 16 gb gri arkadaşlar özür dilerim ben s4mini ile karıştırdım :) 5S 16 gb yanılmıyorsam 2.el olarak satın almış kvk garantili cihaz tam emin değilim 500TL ve S4 ver diyor al kararsız kaldım :)
Valla kardeşim ekran boyutunda sıkıntı yaşayabilirsin. Bi de ios o kadar esnek bi sistem değil onu da unytma. Bunlar dışında hızı, parmak izi falan memnun kalırsın.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
OMG...
[video=youtube;9VczqeZE2H0]http://www.youtube.com/watch?v=9VczqeZE2H0[/video]

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[video=youtube;N0iJ-YMvnHI]https://www.youtube.com/watch?v=N0iJ-YMvnHI[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...