Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Vasipp adamsın be yine kurtardın beni fizik den [emoji12]
Sevindim bende edebiyattan kurtuldum. [emoji1]Vasipp adamsın be yine kurtardın beni fizik den [emoji12]
Biosu görebiliyor musun ? Görebiliyorsan F8 ile güvenli moda girip aygıt yöneticisinden ekran kartı driverini kaldırıp offical sitesinden driverini doğru şekilde yükleyinBeyler acil yardım edin. Pc nin ekran kartı driver lari ile oynuyordum ve pc açılmıyor. Ne yapabiliriz? @Seyhoo
Tamam hallettim hocam TeşekkürlerBiosu görebiliyor musun ? Görebiliyorsan F8 ile güvenli moda girip aygıt yöneticisinden ekran kartı driverini kaldırıp offical sitesinden driverini doğru şekilde yükleyin
@Mehmet.Yildiz hocam vmware yardımı ile Windows embedded 8.1 kurdum ve key girdim ve etkinleştirdim. Şimdi bunu silsem key active oldu zaten silsem sorun olurmu ? Ileride yani ?
1 tane uygulama için de kredi kartı bilgileri girmek mantıklı gelmedi nedenseneyse apk forever başka çare yok
Tamam hocam Teşekkürlersorun olmaz hocam ama tekrar sanalda bu keyi kullanma istersen bloke olabilir![]()
Fazla yagmamis herlade![]()
Kar cok guzel yagiyor bakalim birikicekmi.
Suan gunes acti ama kar yagmaya devam ediyorFazla yagmamis herlade
AynenSuan gunes acti ama kar yagmaya devam ediyoristanbul 4 mesvim diye bosuna demiyorlar
![]()
Türkiye de hiçbir yerde bulamadım doğrusu Türkiye de link veya satıldığı yer neresi ?Google Play kartlari var hocam, onlarda isini görür.
Türkiye de hiçbir yerde bulamadım doğrusu Türkiye de link veya satıldığı yer neresi ?