Ttnet işte ne beklersiniz kittnet te oluyor o modem sıfırlayip sonra deneyin iyi günler.
Başka bir yolu yok mu? Sıfırlama hakkında hiçbir şey bilmiyorum ve uğraşmakta istemiyorum

Ttnet işte ne beklersiniz kittnet te oluyor o modem sıfırlayip sonra deneyin iyi günler.
Bende de oluyor o. Sayfayı tekrar yükle diyorum geliyor. Olmasa farklı bir tarayıcı deneyin.Başka bir yolu yok mu? Sıfırlama hakkında hiçbir şey bilmiyorum ve uğraşmakta istemiyorum![]()
Bende de oluyor o. Sayfayı tekrar yükle diyorum geliyor. Olmasa farklı bir tarayıcı deneyin.
Ne demekPeki, teşekkür ederim![]()
Ne demekOldumu peki ? Suan son durum nedir ? Bir de Chrome mu kullanıyorsunuz ?
Evet bekliyorum. Tekrar bir deneyin.Evet onu kullanıyorum. Internet Explorer'dan denedim yine olmadı. Ttnet'den olabilir dediniz o yüzden Turkcell Vınn'dan deneyeceğim birde.
Eğer onlar olmasaydı kesin sitede vardır bir şey. Başka bir şey aklıma gelmiyor.[MENTION=411658]Ecem.[/MENTION] Peki sorun sitede olabilirmi? Modem vs. resetlemeden once onu kontrol edermisin.
@Ecem. Peki sorun sitede olabilirmi? Modem vs. resetlemeden once onu kontrol edermisin.
Bu aralar yoğunluk çok fazla e okul yönetim eSitede sorun var mı bilmiyorum. Annem öğretmen olduğu için e-okul yönetim bilgi sistemine girmeye çalışıyoruz fakat olmuyor.
Demedim mi ? Ttnet işte senin vereceğin net bu kadar olur..... Superonline a geçiş yapın şubatta bende geçeceğim[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] [MENTION=385184]mic check[/MENTION] Turkcell Vınn ile anında girdi. Ttnet :thumbdown: Bu Ttnet'i değiştirsek mi napsak?
Doğru yoldasın en kısa zamanda bende geçeceğim.Demedim mi ? Ttnet işte senin vereceğin net bu kadar olur..... Superonline a geçiş yapın şubatta bende geçeceğim![]()
Ttnet i adam yerine koyup abone olanda hata. Insanlari ilk önce güzel tarifeleri ile kandiriyorlar sonra net hız düşürüp bırakıyorlar. Debelen dur ondan sonra...Doğru yoldasın en kısa zamanda bende geçeceğim.
Ttnet ile ping rekorumu kırmıştım ben 2000 ping yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam hatta forumda konusu bile mevcutTtnet i adam yerine koyup abone olanda hata. Insanlari ilk önce güzel tarifeleri ile kandiriyorlar sonra net hız düşürüp bırakıyorlar. Debelen dur ondan sonra...
EvetTtnet ile ping rekorumu kırmıştım ben 2000 ping yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam hatta forumda konusu bile mevcutgerçekten insanları kandırmaktan başka işleri yok.
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=381063Evetkonunun linkini atarmisiniz?
Ttnet ise nete ttnet hız testi yaz bilgilerini gir olc; )Merak ettim acaba benim internetin hızı ne kadar? Bilgisayarda internet hızını ölçebileceğim bir program biliyor musunuz?![]()
HahahahaVay babam ne hızlı internetim varmış.![]()
![]()
HahaTtnet le herşey mümkün