Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ul*n turkcell bi guncelleme vericen takla attik be. Sal gitsin su guncellemeyi.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Paralel İthalat ile ilgili çok önemli bir bilgi öğrendim. Şok oldum resmen. Tahmin etmiyordum hiç. İsteyene özelden linki atarım. Direk bir ithalat yöneticisi yazmış.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
3307582547.png

buna rağmen
4015965269.png

bunu gt-s5360 ile kullanmak özgürlüktür...

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Şuan diskavrimi var sende g3'mu. G3 se yaşa :D

Guncelleme gelsin begenmezsem(begensemde gecicemde) ispanya romuna gecicem saf android+google now. Telefon akiyormus :)
Şuan G3 var Discovery i anneme verdim kullanmayı pek beceremiyo gerci :D Saf android romları cidden cok akıcı oluyor telefonun gercek performansı oyle ortaya cikiyor bence.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hani moreliniz bozulur çağresini ararsınız? işte bu :D
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] :mrgreen:

[video=youtube;3A_rJ93A55g]http://www.youtube.com/watch?v=3A_rJ93A55g[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

+Merhaba ingilizce biliyormusunuz?
-Hayır buralı değilim :mrgreen:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Çüzdanı çaldırdım moralim sıfır. Kaç yaşına geldik çocuk gibi eşya kaybediyoruz. Neyse allah başka dert vermesin ne diyelim bu işin altındada bir hayır çıkar

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION]; Geçmiş olsun. Çok fazla bir kaybın olmamıştır inşallah.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
@Seyhoo; Geçmiş olsun. Çok fazla bir kaybın olmamıştır inşallah.

Teşekkür ederim maddi açıdan çok zararım yokta manevi olarak değerli şeyler vardı çüzdan bu sonuçta kimlik ehliyet cart curt yarın şimdi onlarla uğraşıcam biri adıma sahte hesap açtımı açmadımı belli değil başım belaya girebilir buranın insanlarını bir tanısanız anlarsınız halimi

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür ederim maddi açıdan çok zararım yokta manevi olarak değerli şeyler vardı çüzdan bu sonuçta kimlik ehliyet cart curt yarın şimdi onlarla uğraşıcam biri adıma sahte hesap açtımı açmadımı belli değil başım belaya girebilir buranın insanlarını bir tanısanız anlarsınız halimi

Hangi şehir hocam? Cüzdan vs. çıkarmak zaten maddi açıdan zor oluyor uğraşmak. Bunun şehiri kalmadı ki her yerde artık tuaf insanlar var doğrusu ülkeye insanlara yardım amacı ile alınıyor ama kontrol altına alınmıyorlar.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hangi şehir hocam? Cüzdan vs. çıkarmak zaten maddi açıdan zor oluyor uğraşmak. Bunun şehiri kalmadı ki her yerde artık tuaf insanlar var doğrusu ülkeye insanlara yardım amacı ile alınıyor ama kontrol altına alınmıyorlar.

Bursa. Yemin ederim yolda gördüğüm paralara yüz çevirip yoluma devam ediyorum acaba ne hata yaptımda böyle şey başıma geldi düşünüyorum 3 saatir ama yok. Allah sınıyor her halde isyan edecek mi etmeyecek mi diye ama hala bulunması için umudum var paraları alıp cüzdanı kenara falan fırlatsınlar bari

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] Kendinizde suç aramayın bence olan oldu artık. biraz daha dikkatli olun sadece toplu taşımalarda vs. çok oluyordu bir zamanlar kamera vs. geldiğinden biraz daha azaldı olaylar tam olarak nerede oldu olay bilmiyorum böyle bir ortamda olmuşsa bir araştırın derim. ben lise zamanında okula giderken dolmuşta adamın cebinden cüzdanı çeken birini yakaladım adamı patates ettiler doğru olanda budur. hırsızlığın cezası yok bu ülkede çünki.4-5 ay kalıp salıyorlar.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Büyüksün opensuse :mrgreen:

O videoda are you sex mi dedi o :blink:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Çüzdanı çaldırdım moralim sıfır. Kaç yaşına geldik çocuk gibi eşya kaybediyoruz. Neyse allah başka dert vermesin ne diyelim bu işin altındada bir hayır çıkar
Geçmiş olsun. Çok kötü bir durum. Daha kötüsü olmamış şükür olsun ki. Kendinize zarar gelebilirdi. Her şeyde Hayır var.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] hocam büyük geçmiş olsun inşallah bulunur.
Moderatör adaylığın da hayırlı olsun bu arada :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] hocam büyük geçmiş olsun inşallah bulunur.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Beyler pc olarak yani şekil olarak sizce hangisi ? Dell 3542 mi yoksa acer aspire e1 572g mi? Tşkler

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] Aga geçmiş olsun üzüldüm şimdi, zamanında bende çaldırmıştım acısı nasıldır bilirim bide içi doluysa...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
@Seyhoo Aga geçmiş olsun üzüldüm şimdi, zamanında bende çaldırmıştım acısı nasıldır bilirim bide içi doluysa...

Hiç sorma valla birine yardımcı olucam olamıyorum forumda nasıl bir acıysa artık sanki hiçbişey hissetmiyorum ölü gibiyim :mellow: Düşün sen aradığında beni cüzdanı kaybetmişken bile sana yardım etmeye çalışıyordum :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hiç sorma valla birine yardımcı olucam olamıyorum forumda nasıl bir acıysa artık sanki hiçbişey hissetmiyorum ölü gibiyim :mellow: Düşün sen aradığında beni cüzdanı kaybetmişken bile sana yardım etmeye çalışıyordum :D

Anlatma daha üzüyosun şimdi :D 600tlmi kaybetmiştim ben ne koymuştu be ana kartla işlemciyi değiştirmeyi planlıyordum o zaman artık çalındımı düştümü hiç bilemiyorum ama ufak tefek kartlar önemsiz bide 600tl vardı iyiki kimlik falan almamıştım sonra sıkıntı çıkartırdı.

Bu arada ben [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] Oğuz abi ile konuştum benim psu varya 500w gücündeymiş, 12v tek kanalından kombine olarak 300 watt güç veriyormuş :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Anlatma daha üzüyosun şimdi :D 600tlmi kaybetmiştim ben ne koymuştu be ana kartla işlemciyi değiştirmeyi planlıyordum o zaman artık çalındımı düştümü hiç bilemiyorum ama ufak tefek kartlar önemsiz bide 600tl vardı iyiki kimlik falan almamıştım sonra sıkıntı çıkartırdı.

Bu arada ben @basbeLası Oğuz abi ile konuştum benim psu varya 500w gücündeymiş, 12v tek kanalından kombine olarak 300 watt güç veriyormuş :D

SSD al sorun çözülür para her zaman bulunur önemli olan sağlık, sağlık olsun ne diyelim. Ama herşey üst üste geldi kaldıramadım geçen dünde aygaz arabasına geri geri gelirken çarptım bayan şoför gibi çok komik oldu ona güldüm geçtim zaten ama bunu kaldıramadım çok dikkatsizlik boy gösterdi şu sıralar

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
SSD al sorun çözülür para her zaman bulunur önemli olan sağlık, sağlık olsun ne diyelim. Ama herşey üst üste geldi kaldıramadım geçen dünde aygaz arabasına geri geri gelirken çarptım bayan şoför gibi çok komik oldu ona güldüm geçtim zaten ama bunu kaldıramadım çok dikkatsizlik boy gösterdi şu sıralar

Bunlar hep modaratörlük adaylığından galiba :D

Valla aga ssd alınca sorun çözülecekmi inan bilmiyorum ya Oğuz abiye öm attım oda bişiler desin valla ben şu anda herkesden beterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...