- Reaksiyon puanı
- 3
Türk kahvesinin Çileklisi iyimiş 

Bi ona baş çıkacakmi bidaha eğer çıkarsa pc den ip dns değiştir ve olmassa modemi sıfırla bu reklamlar modemin içinde dns si kayıt oluyor ve hep çıkıyor. Modem sıfırla çözülürTTNET in amacini anlamis degilim. Asagidaki reklam hangi siteye girersem giriyim cikip duruyor. İnternete baglanamiyorum nereye girsem ayni reklam. Yokmu bunun cozumu.
![]()
Android'de de hosts dosyası var oradan bilgi.ttnet.com.tr'yi engelleTTNET in amacini anlamis degilim. Asagidaki reklam hangi siteye girersem giriyim cikip duruyor. İnternete baglanamiyorum nereye girsem ayni reklam. Yokmu bunun cozumu.
![]()
Ne yazmam gerekiyor hocam.Android'de de hosts dosyası var oradan bilgi.ttnet.com.tr'yi engelle
Dediğim şekilde çözülüyorNe yazmam gerekiyor hocam.
Dediğim şekilde çözülüyor
Banada aynısı oldu![]()
Sen bilirsin. Gerçekler zordur diyesim geldi. Çözemez isen dediğimi yapModemi sifirladiktan sonra pcyi acmam lazim ayar icin. O da bana zor geliyor![]()
127.0.0.1 bilgi.ttnet.com.trNe yazmam gerekiyor hocam.
Tesekkurler hocam deniyorum127.0.0.1 bilgi.ttnet.com.tr
root gerekli
Olması lazım bir kapatıp aç telefonuHostda olmadi. Yada ben beceremedim. Neyse o zaman ttnete sovcez biraz baska caresi yok
Simdilik mobil internet yetiyor hocam. Yardiminiz icin tesekkurlerOlması lazım bir kapatıp aç telefonu
25/12 de noel var bize göre değil ama yılbaşını kutlamakta sakınca yok.
Kalsın. Benim kutlanacak çok bayramom var...
normal bir gün olarak görüyorum yılbaşını kutlanmasında sakınca görmüyorum ama kutlamıyorum.
The grudge kutluyor mu? Napıyor o o gün? Anlat bakim biraz.![]()
normal bir gün olarak görüyorum yılbaşını kutlanmasında sakınca görmüyorum ama kutlamıyorum.
Bence en iyisi Aralık otuz birde erkenden yatıp, sabah erken kalkarak öğleye kadar bilgisayar oynamak...Yılbaşında oyun oynamak daha zevkli tecrübe ile sabittir![]()
Evet aynenBence en iyisi Aralık otuz birde erkenden yatıp, sabah erken kalkarak öğleye kadar bilgisayar oynamak...
AynenÖmürden bir yıl daha gidiyor neyi kutlayacağım yahu...
Kutlamak için aptalca çam ağacı alıp süslerler tonlarca para harcarlar o aptal şeye hayatta en anlam veremediğim aktivitedir