Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Eğitim dili İngilizce olan bi üniversitede okumanın olumsuz yanları nelerdir sizce?
Yarına bi yazı yazcam da fikirlerinizle katkıda bulunursanız sevinirim :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Eğitim dili İngilizce olan bi üniversitede okumanın olumsuz yanları nelerdir sizce?

Dersleri anlamakta zorluk çekebilir. İngilizce okuya okuya anadil unutulabilir. Zamanla kelimeler unutulur, unuttuğunuz kelimeleri cümle içinde İngilizce olarak kullanırsınız.

Aklıma şuan bunlar geldi.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

Dezavantajını bi kenara bırakıp hayatına katacak avantajlara odaklanman lazım bunu başarabileceğine inanıyorsan müthiş bişey olur keşke öyle bir imkanım olsaydı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
karşılıklı olarak hoca ile birbirinizi kanser edebilir ki benim bu konuda yeteneğim var her şeye maydanoz olan hoca bana karışmaz olmuştu...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Dezavantajını bi kenara bırakıp hayatına katacak avantajlara odaklanman lazım bunu başarabileceğine inanıyorsan müthiş bişey olur keşke öyle bir imkanım olsaydı

yazmam gereken konu olumsuz yönleri :)

Yoksa ben de İngilizce eğitim veren bi üniversitede eğitim görüyorum ve bu yazıyı da İngilizce dersi için yazıyorum :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
yazmam gereken konu olumsuz yönleri :)

Yoksa ben de İngilizce eğitim veren bi üniversitede eğitim görüyorum ve bu yazıyı da İngilizce dersi için yazıyorum :D

Gerçekten sesli güldüm ben neremle okumuşsam senin yazdığını
26.gif

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=352859]odessa[/MENTION] [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] çok teşekkür ederim :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Teknosa'da Samsung Galaxy Alpha 'yi Kısa olarak bir inceledim çok hoşuma gitti telefon ya. harika bir tasarımı inceliğe sahip Kamerası'da iyi;

Rim%20angle-580-100.JPG

Front%20in%20hand-580-100.JPG

Side%20in%20hand-580-100.JPG

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Teknosa'da Samsung Galaxy Alpha 'yi Kısa olarak bir inceledim çok hoşuma gitti telefon ya. harika bir tasarımı inceliğe sahip Kamerası'da iyi;
samsung sevmeyen birisi olarak telefona aşık oldum. Bi de arayüzü değişse(touchwiz düzelse yani) listemde ilk sırada

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
samsung sevmeyen birisi olarak telefona aşık oldum. Bi de arayüzü değişse(touchwiz düzelse yani) listemde ilk sırada

S4 Kullanıcısı olarak çok nefret ettim samsung'dan bende samsung seven birisi değilim ama telefona vuruldum buna sağlam bir cover gerekli düşerse elden kötü olur :D
Öylede tasarımın bir anlamı kalmayacak süs gibi birşey

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
S4 Kullanıcısı olarak çok nefret ettim samsung'dan bende samsung seven birisi değilim ama telefona vuruldum buna sağlam bir cover gerekli düşerse elden kötü olur :D
Öylede tasarımın bir anlamı kalmayacak süs gibi birşey
Evet cover lazım ama bu sefer tasarım sıkıntı oluyor

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Sevdiğim kız nişanına çağırdı. Yakında düğünü de olacak. Ne yapayım şimdi ben?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Nedir hocam bu kızlardan çektiklerimiz ya [emoji17]

Ne biliyim hocam ya. Sürekli yaralanma durumlarındayız. Yüzümüz bir türlü gülmedi. Ondan sonra niye sevgilin yok diye soruyorlar. Olmaması, olmasından iyide ondan.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ne biliyim hocam ya. Sürekli yaralanma durumlarındayız. Yüzümüz bir türlü gülmedi. Ondan sonra niye sevgilin yok diye soruyorlar. Olmaması, olmasından iyide ondan.

Bilmiyorum bu iş tip ile alakalı mı ama çevreme baktıkça tiple alakasını olduğunu pek sanmıyorum. tabiri ile "çene" diyorlar doğru herhalde
Bu ince işlerde hep başarısız oluyorum çok morelim bozuluyor hiç sevenimiz olmadı.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bilmiyorum bu iş tip ile alakalı mı ama çevreme baktıkça tiple alakasını olduğunu pek sanmıyorum. tabiri ile "çene" diyorlar doğru herhalde
Bu ince işlerde hep başarısız oluyorum çok morelim bozuluyor hiç sevenimiz olmadı.

Tip değil bence. Tamamen etkisiz eleman değil tabi etkiler ama %40-50 filandır. Kızlara iyi de davrandım. Muhabbetim genelde iyidir. Konuşurum vs. ama daha ilerisi için yeterli olmuyor. Bilemiyorum. Belki de geçmişten gelen red cevapları da buna etki ediyordur. Artık teklif etmeye korkar oldum sonucunu bilmeden. Zaten etrafımda da kız ortamı artık kalmadı. Üniversite bitince işler zorlaşıyor.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Muhabbetinizi bölmüş gibi olacağım ama şu benim paketim New York'ta takıldı kaldı 8 gündür ve sinir oldum :hammer: O kadar bekletilmesi normal mi satıcıya mesaj atmalı mıyım? Gerçi teslimat tarihi 15-29 Aralık arası yazıyor ama 8 gündür bir hareket olmayınca bilemedim :hammer:

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Muhabbetinizi bölmüş gibi olacağım ama şu benim paketim New York'ta takıldı kaldı 8 gündür ve sinir oldum :hammer: O kadar bekletilmesi normal mi satıcıya mesaj atmalı mıyım? Gerçi teslimat tarihi 15-29 Aralık arası yazıyor ama 8 gündür bir hareket olmayınca bilemedim :hammer:
Standart süre geçmeden telaşlanma bence.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Tapatalkin yeni surumu eziyete döndü benim icin. Zaman tuneli goze cok karisik gorunuyor. Tek seferde yaptigim seyler gereksizce uzatilmis. Sevemedim seni 4.10.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...