RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,549
Arkadaş ne filmmiş ama izleyen kendine gelemiyormuş vs vs. ilk defa bir film hakkında o kadar olumsuz yorum okudum 

Siteyi mektup tadında kullanmak
![]()
Günaydın,
Hocam siteyi Torla geziyorsunuz![]()
Çaktırma bir şey deniyorum![]()
Ya 08502700879 diye bir numara arıyor. 2 saatte 3 kez mi ne aradı. Ne numarası bu bilen var mı?
Reklam veya dolandırıcıdır yüksek ihtimal Google'de bir sorgula istersen.
@Ecem. muhtemelen türktelekomdan internet için arıyorlar. benzer bir numaradan geçen beni de aradılar. İstemiyorum sizden bir şey dedim salladım başımdan.
@Seyhoo
Hocam HD Tune ile Error Scan taraması yaptırıyorum aynı zamanda normal bilgisayarda işlemlerimi yapıyorum sıkıntı olur mu sonuçlar için?
İşletim sistemi kuru olan Samsung 1 TB İki kare badsector yakaladı HDD regeneration ile Repair yapsam mı hocam veriler zarar görmez değilmi ?Okuma hızı yavaşlar yani biraz daha yavaş tarar o kadar bir sıkıntı yok
İzlemediysen Equilibrium izle harikadırİzlemelik film önerisi olan varsa öne çıksın![]()
İzlemediysen Equilibrium izle harikadır
Kurulmuş medeniyete karşı başlatılan bir isyan çok harikadır kesinlikle izleKonusu ne acaba?
Kurulmuş medeniyete karşı başlatılan bir isyan çok harikadır kesinlikle izle
Izlemelik film ?İzlemelik film önerisi olan varsa öne çıksın![]()
Izlemelik film ?ne tarz arıyorsun onu söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
![]()
Listeme ekleyeyimOkumalik kitap gibi oldu buPacific Rim tavsiyemdir. Fantastik kategorisinde.
Sorsan öneremem zaten bende izlemiyorum korkuKorku , gerilim istemiyorum günlük hayatta yeterince geriliyoruz zaten
Gerçi maç varmış onu izliyorum
![]()
Ne gerek var zatenSorsan öneremem zaten bende izlemiyorum korkufantastik olarak galaksinin koruyucuları bilim kurgu aksiyon tarzında labirent ,lucy veya uyumsuz öneririm
![]()
Satip ne alacaksiniz [emoji4] ?Sonunda bu Discovery yi postaliyorum galiba![]()