Halkulvad
Profesör
Yok ya aksine sınav var diye bişi yapmadım![]()
Geçmişe bakmak lazım.

Yok ya aksine sınav var diye bişi yapmadım![]()
Ahh istanbulda olacaktım![]()
:d :dace 2 mansetlerde.
Kanadali bir kullanici telefonunu yatakta birakmis telefon aniden patlamis.
Samsung yeni bir legen hediye etmis.[emoji1] [emoji1]
Ahh istanbulda olacaktım![]()
Voooov Türkiye yavaş yavaş gelişiyor demekki. Abi 50mbit nedir off torrenten indirme hızını merak ediyorum neler yapılır o netle bebu hız izmir'den bornova'da.
Voooov Türkiye yavaş yavaş gelişiyor demekki. Abi 50mbit nedir off torrenten indirme hızını merak ediyorum neler yapılır o netle be)
İphone 4s bile 8.1.1 almis. Ama telefon bes para etmezbugun ilk defa bir iphone inceledimde
![]()
Arkadas geri donmezmi bu dedi. Ben donmez dedim yanlis hatirlamiyorsam 8.1 den geri donus yoktu degilmi?4S de 8 kötü olur ya tabi![]()
5 de 9 kötü olcak![]()
Voooov Türkiye yavaş yavaş gelişiyor demekki. Abi 50mbit nedir off torrenten indirme hızını merak ediyorum neler yapılır o netle be)
2-0 :d3dk gs-0 ars - 1 gol (podolski) :d saldırgalatasaray
O hız benimdi, 99 Mbps upload, 98 Mbps downloadBurada bi hız vardı kat kat fazlası mesajı bulabilirsem atcam[MENTION=385184]mic check[/MENTION] idare etsin
Adam oynuyor abi [emoji4]2-0 :d
O hız benimdi, 99 Mbps upload, 98 Mbps download
Ankara'da kaydedildi bu hız![]()
Lan bi baktım 1 0 gözümü kapadım açtım 2 0 ama ikinci gol basit bir golfu benceAdam oynuyor abi [emoji4]
InanamiyirumO hız benimdi, 99 Mbps upload, 98 Mbps download
Ankara'da kaydedildi bu hız![]()
[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION]Aha buldum 1 gbps ama kablodan dolayı o kadar gözükmüyor
![]()
![]()
Benimde bir rekorum vardı böyle super online torrent kullanıyorum sıkıntı yok ah bide AKK olmasaAha buldum 1 gbps ama kablodan dolayı o kadar gözükmüyor
![]()
![]()
hayırlı olsun güle güle kullan 4g lte vardı değil mi?
Aha buldum 1 gbps ama kablodan dolayı o kadar gözükmüyor
![]()
![]()