Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Boyut ve boyut önemli![]()
Bende her boyut hata veriyor anlamış değilim eskiden avatar olarak kullandığım resimlerde bile hata veriyor
Boyut ve boyut önemli![]()
O zaman geçici bir sorun olabilir başka bişi bilmiyorum ://Bende her boyut hata veriyor anlamış değilim eskiden avatar olarak kullandığım resimlerde bile hata veriyor
AynenÇoktandır ligi takip etmiyordum . Puan durumuna bakayım dedim lidermişiz . Açıkcası baya bi şaşırdım.
AynenDeezer offline mod paralı normalde ama ben ücret felan ödemedim offline modu acabiliyorum ne is![]()
Yeni kullanmaya başladıysanız belli bir süre öyle olması lazım daha sonra kısıtlıyorDeezer offline mod paralı normalde ama ben ücret felan ödemedim offline modu acabiliyorum ne is![]()
Deezer offline mod paralı normalde ama ben ücret felan ödemedim offline modu acabiliyorum ne is![]()
Bilgisayarda Win. hariç hepsi korsan olduğundan aklım hep korsanlığa gidiyor.Deezer offline mod paralı normalde ama ben ücret felan ödemedim offline modu acabiliyorum ne is![]()
Yeni üyelik açanlara bir süre izin veriyordu diye hatırlıyorum.
Peki simdi indirdigim muzikler bir sure sonra gidermi. Yoksa kalicimiYeni kullanmaya başladıysanız belli bir süre öyle olması lazım daha sonra kısıtlıyor
KalıcıPeki simdi indirdigim muzikler bir sure sonra gidermi. Yoksa kalicimi
Bende öyleBilgisayarda Win. hariç hepsi korsan olduğundan aklım hep korsanlığa gidiyor.![]()
Aynen. Orjinal bir şeyi kabul etmiyor. Exper Reyizzz.Bende öyleKendimi Johnny Depp gibi hissediyorum :w00t:
Aynen? Başardılar sa çok teşekkürler. Yaparlar onlar evlatlarımmmmm ...Ps4 ile Xbox One'ı kırmayı başardılar mı?
Konsol alma gibi düşünceler varda 250 lira vermek oyuna fena koyar yaa...Aynen? Başardılar sa çok teşekkürler. Yaparlar onlar evlatlarımmmmm ...
![]()
.................Konsol alma gibi düşünceler varda 250 lira vermek oyuna fena koyar yaa...
4 Oyun= 1000 lira abooov! [emoji79]
Ağor gel hacı. Ayıp oluyor. Uyarı alma yönetimden.Aynen. Biz para sıçmıyoruz ulannnnnn. .....
Kusura bakma hacıAğor gel hacı. Ayıp oluyor. Uyarı alma yönetimden.![]()