- Reaksiyon puanı
- 16,126
Buralarda ttnet'den başka altyapı olsa hemen geçicem. ama yok malesef.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yeni bişey daha farkettim benim kota 2 aydır 1.5 gb dan başlıyor ve modemi açmadığım halde yükseliyor. Ah ttnet ah illa sövdürceksin.
Sen nadir musterisin o zamanŞu TTNET'le sorun yaşamayan bi ben miyim arkadaş ? Kime sorsam hep sövüyor hep sövüyorBende bi sıkıntı yok Allah'a şükür,00.00 da sıfırlanmıştı zaten
Herkese merhabalar bu arada![]()
Ankara da Keçiören de ana caddeye superonline döşemeye basladi da ara sokaklara girmezse yıkılırım
Konu,konu dışı/SDN içi olduğundan buraya yazabilirim herhalde.
Samsung'un 2011 - 2012 cihazları adlı bir ana konu açılsa site nasıl olurdu merak ediyorum.
Ne de olsa hala bir çoğumuz Gio / Ace ve Ace 2(Ben Persil alacaktım buna denk geldim çok pişmanım hala satılıyor bu çöp bozuntusu) / SII / Note... gibi gibi işte.
Bir anda aklıma geldi ama forumda kaç tane bu türde kullanıcı var onu da göz önünde bulundurmak lazım.
Peki talebi nasil ölçüyorlar ? Mesela kapi kapi dolasip anlatarak mi ? Reklami guzel yaparlarsa iyi ama obur türlü çoğu hane arastirmaz bile bu neymiş diye.Talebe göre hat çekiyorlar ara sokaklara.
Peki talebi nasil ölçüyorlar ? Mesela kapi kapi dolasip anlatarak mi ? Reklami guzel yaparlarsa iyi ama obur türlü çoğu hane arastirmaz bile bu neymiş diye.
Arkadaşlar millet fiber bağlayamıyor diye ağlıyor bizim ilçemizde yeni yapılan evlerin hepsinde fiberi bırak normal internet dahi bağlanılamıyor..
İnterneti bırak telefon bağlanılmıyor daha... ( Azıcık halinize şükredin arkadaşlar. )
Ben de bi ara uğraşmıştım baya1300 civarı e postayı sildim outlook kafayı yedi.
1300 civarı e postayı sildim outlook kafayı yedi.
Bu arada s3 ten terfi ettim iOS a geçtim![]()
s3 usb modem oluyor mu? hotspot ayarladığın yerde var mı? ios'ta kablo ile modem oluyor mu?
[emoji106]Bu ayakkabı nasıl ? Alıyım mı fikirlerinizi bekliyorum![]()
Farklı ve güzel.👍Bu ayakkabı nasıl ? Alıyım mı fikirlerinizi bekliyorum![]()
Teşekkür ederim [emoji4]Farklı ve güzel.👍
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] ?[MENTION=105823]bt38[/MENTION] [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]
Ayarlardan abone Olduğum konulardan e-mail ile haberdar olmak istemiyorumu seçtiğim halde E-mail geliyor . Yardım edermisiniz ?