Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Koskoca sube de PTTMatik yok. Attim mail. Bakalim ne diyecekler?
karnım gurulduyor...
En büyük kabusum yaşlı bi amcanın dükkana gelmesi. Yok arkadaş böyle bi işkence olamaz meslekten soğutacaklar adamı
daha büyük yükelyemezsinizArkadaşlar avatarı 120x120'nin dışında başka bir boyutta nasıl yüklerim?
Aynen şuanda ben de öyleyim özellikle sessizken ve biri varken acayip gurulduyor. Kimse duymasın diye şekilden şekle giriyorum![]()
Bir de midem de yanma oluyor çok az acıktığımda falan yemek yiyince de aşırı şişiyorum.
Haftaya haftaya diye diye hala bir doktora gitmedim :/
Benim kota doldu ama hala 50 mbps çekiom ilginç![]()
kaç pc var? sende the-grudge zararlısı yok youtube'ta izlediği herşeyi full hd izliyor notebook 15,4'' 1280x800 ekranla izliyor zevzek interneti sömürüyor var mı böyle zararlı sende?
2 pc var evde herkes kullanıyor benimde kardeşim vampire dairies hastası o full hd olmasa bile hd izliyo![]()
Bugün numaramın vodafone'a taşıma başvurusunu yaptım. Mesaj bekliyorum. 2-6 gün civarı sürecekmiş. Bakalım Turkcellden sonra nasıl olacak![]()
Bu arada 900 küsür sarı kutu puanım varmış. Baktım hediyelere pek düzgün bişey bulamadım ama turkcell kalemi ve anahtarlığını alıcam galiba. Sırf puanı harcayayım diye![]()
Bir dönem başım belaya girmişti benim bu guruldamayla. Karnım tokken bile zırlıyordu sürekli. Bir süre sonra sessiz ortam fobisi oluştu. Sonra baktım hayatımı ciddi derecede etkiliyor, gastroenteroloji uzmanına göründüm. Endoskopi yaptı ve bir iki ilaç yazdı. O günden sonra eski hayatıma geri döndüm. Ciddi bir sıkıntıysa doktora görünmeni tavsiye ederim.
Yemekhane gibi toplu yemek çıkan yerlerden yiyince oluyo bende. Eğer öyle bi durum varsa bi süre değişiklik yapıp bakabilirsinBu mide guruldamasi bende de var. Tokta olsam calisma var. Garil guruldoktora gitmeye gerek varmiki
4 yil boyunca dediginiz yerlerden yemek yiyordum. Evdeyim ama hala var. Cok rahatsiz etmiyor ama sessiz ortamda kotu oluyor. Bi gicirti var ama.. Nerden geliyokiYemekhane gibi toplu yemek çıkan yerlerden yiyince oluyo bende. Eğer öyle bi durum varsa bi süre değişiklik yapıp bakabilirsin![]()
Bu mide guruldamasi bende de var. Tokta olsam calisma var. Garil guruldoktora gitmeye gerek varmiki
evladım bu bilgisayar ile uzay aracı yapılır mı? torunun fen dersinin ödevine gerekliymiş kaç lira?
Çatal Erol 404 Not found
![]()
xp'nin meşhur mavi ekranı 8'in ki daha sevimli geçen gün 8'in xp'den de salak olduğunu gördüm yönet>depolama ile kendi bölümünü sildim buna hiç itiraz etmedi kullanılan bölüm silinemez demedi ve mavi ekran geldi restart gene mavi ekran onarma yapınca esas silmek istediğim 8 çalıştı halbuki doğru bölüme müdahale etmiştim...
8.1 enterprise x86 kurdum üzerine pisi linux izmir rc1 v2 kurdum linux mint ve grub2 geldi...
İlk defa senden duyuyorum bu bi açık olmalı