Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
Nerde benim Android klavye yazamıyorum ben bunda![]()
Linki özelden at bidr biz bakalım...

Nerde benim Android klavye yazamıyorum ben bunda![]()
Tamam bununla o farkli bu linktekini gelistiriciler yapmis arada bayagi bir fark var bakalim yarin satin alacagim olmadiNerde benim Android klavye yazamıyorum ben bunda![]()
Tamam bununla o farkli bu linktekini gelistiriciler yapmis arada bayagi bir fark var bakalim yarin satin alacagim olmadi![]()
Bizde indiriyoruz. Acaba ne olacak...Kim yaptiysa belami verdi. O ne ya harfler karmakarisik. Birde kasmaya basladi. Bi baktim resmi dile donmusum.![]()
Program değil ama clipconvertor var site olarak . Youtube'dan birşeyler Lazım olduğunda ben o siteyi kullanıyorumSelamlar,
Youtubeden video indirmek için kullanışlı tavsiye programınız var mı ?
Bende diyorum kim bu. PİKPİK senmiydinVurulur gönül dediğin bir kuş kaçamam
Mazim bu kadarmış bozdurup harcayamam
Değeri var her şeyin altından satamam
Ben unuttum dünü geçmişle yatamam...
@Absolut Milk yeni nick hayırlı olsun
nick değiştirenlere baktım da çok merak ettiğim bi nokta var, 7.42 neden @7.43 oldu![]()
Bende diyorum kim bu. PİKPİK senmiydin![]()
Eski nickimi hatirladimda. İyiki nick degistirebiliyoruz diyorum hepteşekkür ederim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aynen böylesi daha iyi.
Bu içime sindi kuzen.
Eski nickimi hatirladimda. İyiki nick degistirebiliyoruz diyorum hepnormalde planimda KafKef yapmak vardida isler istedigim gibi gitmedi
Edit: eski nickim by_hacker dihangi kafayla aldin dersen bende bilmiyorum
![]()
Ben daha nick Değiştirme Hakkımı kullanmadım. 1 hakkım olduğu için harcamaktan çekiniyorum . Elim gitmiyor nick değiştirmeye![]()
konuşmamŞöyle güzel bişey bulsam ben de değiştircem yaçok basit şimdiki
Vaaay. Demek nickimiz için konuşuyonkonuşmam
Vaaay. Demek nickimiz için konuşuyon@MehmeT.Yıldız için öyle demiyodun ama