- Reaksiyon puanı
- 16,126
Fiyati ne kadar? Akk var mi?
82-88lira arası turkcelltv+ box da dahil ve 150gb akk var ama modemde ki dns'lere müdahale var...
Fiyati ne kadar? Akk var mi?
Discovery 1 miydi telefonu ? Asus zenfone 5 kuzenim kullanıyor bende kullandım biraz güzel telefon kasma cart curt yok hiçde şarjı çok gidiyo ya. 1 saatçik oyun oynadık %60 gibi bir rakam gitti neredeyse. Çocuk geldi %100 ken saat 8 de akşam 10 da telefonun şarjı komple bittiBugun arkadasin telefonunun ekrani catlamis. General mobile discovery. Dokunmatikte gitmis. Dedim ekrani ucuza yaptir cikar elden. Git bi zenfone 5 al dedim. İyimi dedim ki![]()
Bugun arkadasin telefonunun ekrani catlamis. General mobile discovery. Dokunmatikte gitmis. Dedim ekrani ucuza yaptir cikar elden. Git bi zenfone 5 al dedim. İyimi dedim ki![]()
Daha once de soran olmustu ayarlar gelismis bosluk daima bosluk girerYav bu SwiftKey'de otomatik düzeltme nerden kapanır?
Daha once de soran olmustu ayarlar gelismis bosluk daima bosluk girer![]()
Android L klavyesine benziyor. Bi deneyin bakin derim.Ahh ahh resimdeki materyal temasini almak istiyorum ama 3 lira vermek çok geliyor yav![]()
Geçmiş olsun kardeşim inş birşeyin yoktur. Benim eski okulun ordan geçmişin![]()
Hava yağmurluda olsa bisikletten vazgecmem![]()
Tabi yine bir kaza gecirdim ama benim salakligim. Bayrampasa eski cezaevinden Forum İstanbula inen yolu bilen vardir. Yagmurlu yolda bos diye bastim pedala. Birden araba geldi. Napiyim derken asildim frene bi baktim bisiklet arabanin altindaben omuz agrisiyla kurtuldum. Duran arabaya girdim tabi
![]()
Tabi bu engel degil bisiklet surmeye devam![]()
Deneyemiyorum sıkıntı oradaAndroid L klavyesine benziyor. Bi deneyin bakin derim.
Deneyemiyorum sıkıntı orada![]()
Niye ki? Yanlis anladiniz sanirim. Bu uygulamaDeneyemiyorum sıkıntı orada![]()
Evet ben resimdeki temayi dediniz sandim bunlari onceden denedim yoksa ama swiftkey icin olan birkac gündür rüyalarıma giriyor ne tarz bir manyaksamNiye ki? Yanlis anladiniz sanirim. Bu uygulama
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android.theme.AndroidLKeyboard
Evet ben resimdeki temayi dediniz sandim bunlari onceden denedim yoksa ama swiftkey icin olan birkac gündür rüyalarıma giriyor ne tarz bir manyaksam![]()
Yok baktimİnternette olmazmi ki![]()
Tapatalka guncelleme gelmis. Acaip kasmaya basladi.
Temanın google play linkini atabilirseniz biraz araştırabilirimAhh ahh resimdeki materyal temasini almak istiyorum ama 3 lira vermek çok geliyor yav![]()
Aynen o yuzden yokTemanın google play linkini atabilirseniz biraz araştırabilirim
.....
Baktım da uygulama içi satın alma şeklindeymiş![]()
Hocam suan internetten icinde istediginiz temanin bulundugu crackli apk yi buldum. Deedikten sonra ozelden atarim isterseniz.Aynen o yuzden yokbu gidisle satin alcam ama elim cebime gitmiyor bir tema icin 3 tl vermek zor geliyor
![]()
Hocam savefrom.net kullaniyorum. İstediginiz formatta yuksek kalitede tek tikla iniyor. Ayrica hizlida. Programlarla ugrasmayin derim.Selamlar,
Youtubeden video indirmek için kullanışlı tavsiye programınız var mı ?
Yollasana bir bakayim ozeldenHocam suan internetten icinde istediginiz temanin bulundugu crackli apk yi buldum. Deedikten sonra ozelden atarim isterseniz.