Halkulvad
Profesör
1 sene sonra alışıyosun ama ilk sene işkence gibi geliyor![]()

- - - Mesaj Güncellendi - - -
Senin ilk gün basıldı lisede?

1 sene sonra alışıyosun ama ilk sene işkence gibi geliyor![]()
Bizim lisede muzik dersi var valla gecen sene zor gecmistimBana lisede müzik var falan deme haa.![]()
Nasıldı diyin heralde ilk günümde şunu hiç unutmam okula geldim dersaneden tanıdık arkadaşlarla dolaşıoz baktık bi çocuk annesinin kucağında öğüt alıyo krize girmiştikBilmem belki okul yönetimiyle ilk seneden akraba olabiliriz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Senin ilk gün basıldı lisede?![]()
Aynen la ilk sene bizimde vardıBizim lisede muzik dersi var valla gecen sene zor gecmistim![]()
Aynen la ilk sene bizimde vardıkurtuluşun yok [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION]
Cihazinda jb yoksa ayarlar genel sekmesine gel en altta sifirla secenegi var ordan sifirlayabilirsin eger jb varsa ilex rat yontemini kullan
Allah'ım sen beni müzik hocalarının düşük notlarından koru.
Nasıldı diyin heralde ilk günümde şunu hiç unutmam okula geldim dersaneden tanıdık arkadaşlarla dolaşıoz baktık bi çocuk annesinin kucağında öğüt alıyo krize girmiştikSınıfa girince birbirimize mal mal baktk ama 3 - 4 sene sonra kardeşten yakın oluyosun lise güzelde şu sınavlar olmasa...
![]()
Nasıldı diyin heralde ilk günümde şunu hiç unutmam okula geldim dersaneden tanıdık arkadaşlarla dolaşıoz baktık bi çocuk annesinin kucağında öğüt alıyo krize girmiştikSınıfa girince birbirimize mal mal baktk ama 3 - 4 sene sonra kardeşten yakın oluyosun lise güzelde şu sınavlar olmasa...
![]()
Ben resimden dolayı sınıf tekrarı yapan biliyorum :mrgreen:
Ben liseye ilk başladığımda bizim okul köprü altı okulu çok tehlikeli aslında , tinerciler gece hep içki falan içiyorlar neyse. Ben ortaokuldan 4-5 tane arkla aynı okulu kazandım . Okulun ilk günü arklarla tam okula girerken tinerciler sıçmışlar yolun ortasına. Bende okula girerken farkında değilim bir bastım o şeyeayakkabım kopkoyu kahverengi oldu nasıl kötü kokuyo anlatamam bide okulun ilk günü binlerce öğrenci var sınıflar belli olucak falan geri dönemem mecburen girdik okula . Herkes benden uzaklaşıyo çok kötü bir gündü
Sanırsam birtek böyle birşey benim başıma gelmiştir.
Hala 7 kullanıyorum o kadar fark var mı ya![]()
![]()
Bu PC 7 saniyede açılıp 2 saniyede kapanıyor Windwps 7de Boşta iken %50-60 RAM kullanırken bu 25-30 nimet nimet kıymetini bilin 8.1in![]()
![]()
![]()
Bu PC 7 saniyede açılıp 2 saniyede kapanıyor Windwps 7de Boşta iken %50-60 RAM kullanırken bu 25-30 nimet nimet kıymetini bilin 8.1in![]()
![]()
![]()
Kaldıramazsın jbyi kaldırmadan![]()
Benimde resimim hep zayıftı 4 ten yukarı almadım 1. Sınıf dahilBen resimden dolayı sınıf tekrarı yapan biliyorum :mrgreen:
Benimde resimim hep zayıftı 4 ten yukarı almadım 1. Sınıf dahil![]()
Cydia restore etmeden malesef kalkmiyor sana tavsiyem ios 8 yukleme internetten ilex rat yonetimini arastir bunu uygula eger jb ile isin yoksada cydia oyle kalsin hicbir tweak yuklemezsin olur biterİşte onu nasıl kaldırırım?Ama İos 8 yapmadan
İos 8 4s'i kasmayacaksa restore yapayım
![]()
Cydia restore etmeden malesef kalkmiyor sana tavsiyem ios 8 yukleme internetten ilex rat yonetimini arastir bunu uygula eger jb ile isin yoksada cydia oyle kalsin hicbir tweak yuklemezsin olur biter
Ben daha gecen yaptim yazi fontu haric hersey silinmisti sen mobileterminal kullandinmi ilex rati uygularkenMecbur fabrika ayarlarına döndürüp İos 8 yapacağım çünkü İcloud hesabım bile silinmemiş.
Anladim baskada cozum bilmiyorum valla gecen bende arastirmistim baya ama pek birsey bulamadim cihazi madem satacaksin en iyisi ios 8 yukle senEvet kullandım ama çoğu şey duruyor sinir oldum ya. Kaç saattir uğraşıyorum.
Anladim baskada cozum bilmiyorum valla gecen bende arastirmistim baya ama pek birsey bulamadim cihazi madem satacaksin en iyisi ios 8 yukle sen
Hadi ya repo ekleme kismi gozukuyorsa kalora reposunu ekle orda ilex rat ve mobileterminal var ordan indir dene birdeTekrar yapayım dedim cydia'da hiç bir şey görünmüyor?![]()
Hadi ya repo ekleme kismi gozukuyorsa kalora reposunu ekle orda ilex rat ve mobileterminal var ordan indir dene birde