Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hadi size iiyi sohbetler gidiyim ödev yapıyım bari yat yat olmuyor. :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Hacım sana hayatta başarılar valla evde yat yat nereye kdaar madem fitnese merakın var gir bi fitnese takıl. Bide nası mesleğin yok yav uni falan bitirmedin mi ?
2 yıl bilgisayar proğramlama okudum ancak okuduğum okul tam bir rezaletti.Oraya gelen herkes meğer geçiyormuş o yüzden ya memurlar geliyor yada yüksek not alıp dgsde avantaj sağlayarak 4 yıllığa rahat geçmek isteyenler mesela bizim okul 1.si bitirince gitti tekrar ygsye girdi fen bilgisi öğretmenliğini kazandı.Önceki okul 1.si de dgs ile fizik bölümü okumuş.Bizim sınıftanda hiç proğramcı çıkmadı zaten.He birde yazılım çok zor sanırım ayrı bir zeka gerektiriyor hani tasarım falan neysede kod falan yazmak her babayiğidin işi değil ki bizim hoca bile 5 yıllıkmış o bile tam bilmiyordu itiraf etti diğerleri zaten en kolayını yapıp en zorunu isteyen nedense herkese de bol not dağıtan en ilginç üniversiteye gittim ben.Yapıyorsun kendin beğenmiyorsun adam çakıyor 90ı :D
Birşey öğrenemedim kısacası tasarım az da olsa biliyordum onu da unuttum sayılır.Ben daha sonra aöf işletmeye geçiş yaptım toplamda 4 yıl olacaktı güya 1 yıl hazırlık ve 1 yılda kaldığım için şuan 6. Yılımdayım bu sene 6 ders var inşallah kalmazsam bitiyor kpssye girdim bu yıl önlisans olarak 83 almam lazımdı 77 aldım ordan da umut yok.Bakalım yaza okul bitiyor inşallah sonra kısa dönem askerlik var seneye gidiyorum inşallah :)
Spor salonuna yazılacağım olaylar oluyor diye buralarda ertelemiştim bakalım artık ne olacak sonumuz :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
2 yıl bilgisayar proğramlama okudum ancak okuduğum okul tam bir rezaletti.Oraya gelen herkes meğer geçiyormuş o yüzden ya memurlar geliyor yada yüksek not alıp dgsde avantaj sağlayarak 4 yıllığa rahat geçmek isteyenler mesela bizim okul 1.si bitirince gitti tekrar ygsye girdi fen bilgisi öğretmenliğini kazandı.Önceki okul 1.si de dgs ile fizik bölümü okumuş.Bizim sınıftanda hiç proğramcı çıkmadı zaten.He birde yazılım çok zor sanırım ayrı bir zeka gerektiriyor hani tasarım falan neysede kod falan yazmak her babayiğidin işi değil ki bizim hoca bile 5 yıllıkmış o bile tam bilmiyordu itiraf etti diğerleri zaten en kolayını yapıp en zorunu isteyen nedense herkese de bol not dağıtan en ilginç üniversiteye gittim ben.Yapıyorsun kendin beğenmiyorsun adam çakıyor 90ı :D
Birşey öğrenemedim kısacası tasarım az da olsa biliyordum onu da unuttum sayılır.Ben daha sonra aöf işletmeye geçiş yaptım toplamda 4 yıl olacaktı güya 1 yıl hazırlık ve 1 yılda kaldığım için şuan 6. Yılımdayım bu sene 6 ders var inşallah kalmazsam bitiyor kpssye girdim bu yıl önlisans olarak 83 almam lazımdı 77 aldım ordan da umut yok.Bakalım yaza okul bitiyor inşallah sonra kısa dönem askerlik var seneye gidiyorum inşallah :)
Spor salonuna yazılacağım olaylar oluyor diye buralarda ertelemiştim bakalım artık ne olacak sonumuz :)
Allah kolaylık versin en azından uni de okuyon biz daha kapak atamadk

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Allah kolaylık versin en azından uni de okuyon biz daha kapak atamadk
Eyvallah sana önerim şudur üniversite kazanmak okumak bitirmek hani çok zor değil artık o yüzden güzel yerde oku ve güzel bir yerde stajını yap sırtın yere gelmez.Bir tanıdık gitti turizimi mersinde okudu çok zordu dedi ama baya öğrenmiş gidip hilton otelde stajını da yaptı şimdi iş bulması zor olmadı mesela :)
İnşallah güzel bir yere kapak atarsın yoksa okuduğun okulun liseden farkı kalmıyor :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Senden geçmiş. Videocu kardeşini sıkıştır o okusun. Sen yatışa devam. :D
o çok zeki + çok çalışkan hiç bana çekmedi . Büyük ihtimalle Fen lisesine giriyor bu sene. O okuyacak abisine bakacak :dirol:
Bende keyif yaparak yatışa devam edeceğim.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
o çok zeki + çok çalışkan hiç bana çekmedi . Büyük ihtimalle Fen lisesine giriyor bu sene. O okuyacak abisine bakacak :dirol:
:D Bende çabalıyom işte Fen'e gidelim diye. Çok yüksek tee 493

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
:D Bende çabalıyom işte Fen'e gidelim diye. Çok yüksek tee 493 :P

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Özel ders 30 tl sbs ygs lys :D mat geo türkçe fizik kimya biyoloji her ne halt varsa verilir fen lisesi garantili

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Özel ders 30 tl sbs ygs lys :D mat geo türkçe fizik kimya biyoloji her ne halt varsa verilir fen lisesi garantili
Konya içinde bu fiyat geçerli mi? [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] şöyle yapalım. Puan'na göre Selçuk'tan bölüm seç. Senin barınma ve yemek bizden karşılığında özel ders? :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Konya içinde bu fiyat geçerli mi? [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] şöyle yapalım. Puan'na göre Selçuk'tan bölüm seç. Senin barınma ve yemek bizden karşılığında özel ders? :D
Konyaya da geliriz gecerli tabi ama puanina gore selcuktan bölüm sec derken :-P

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bizim SDN gencliginin vizyonu: Zekalıyım ama amele olmak istiyom.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Puanim 475-460 arasinda degisiyordu ayrintisini hatırlamıyorum :D muhtemelen orasi tutmazdi muh yuksekti

Sıkıntı değil daha Necmettin Erbakan var devletin. Özel dersen çoook! Karatay Teknikten tut, Başkent Üniversitesine kadar. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] sanırım sen Tekirdağ'dasın orada fenin taban puanları kaç?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Dün gece 2 de tuvalete gittiğim zaman elektirkler kesildi kapıyıda kitlemişim unuttum :D Baya kötü oldum bir an neler neler gecti aklimdan :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ne yaptında yoruldun öyle :D İnşaatta mı çalıştırdılar seni :P

Aynen öyle annem bana şaşırıyo zaten. Ne yapıyorsunda böyle okulu bitirmeyi başarıyosun falan, liseye başladık daha yeni verilen kitapların kokusu yıl sonu geldi hala aynı koku :D defterler bomboş , kitaplar mis gibi yep yeni ama sınıfı geçiyom öyle öyle bitirdik işte. Şuanda ünideyim 0 ders yapıyorum alttan dersim falanda yok .D bu başarının sırrını herkes merak ediyor :P

Ders ders ders :D

Bu Macbook delirtti beni. Yok mu anlayan şundan??

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
çık çık telefon kullanıyor hepimizin hayatını tehlikeye atıyo diye söylenen menopozteyzeler ve çıs çıs ne anlıyor o dinlediğinden diyenhanzolar çıkıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...