RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,549
Bugün sdn forum süper ya 

kredi notu 1720 olması neyi ifade ediyor?
Bankalar seve seve kredi verir demek oluyor.
geri nasıl almayı düşünüyorlar? param yok,evim yok ve arabam yok köpeğim bile yok sokak köpeklerini seviyorum zaten şanslıysa tavuk parası varsa tavuk yediriyorum...
Orayı banka testte düşünmeliymiş. 1700-1900 arası çok iyi oluyor...
axess'imin limitini her ay düzenli olarak bitirmem nedeni ile 1720 puan veriyorsalar cem yılmaz'ın kaçtır?
Htc One M8'im için güzel kılıf arıyorum. Bilen, gören, duyan? :tt2:
Adamlar senin iyi niyetini biliyor demekki aç kalır yine öder diyegeri nasıl almayı düşünüyorlar? param yok,evim yok ve arabam yok köpeğim bile yok sokak köpeklerini seviyorum zaten şanslıysa tavuk parası varsa tavuk yediriyorum...
Kılıfla telefon çok kalın oluyor. Cebimde taş taşıyor gibi oluyordum.![]()
Arka kapağının çizilmemesi lazım ama![]()
Arkaya takılan resimli kapaklar varya onlardan al.![]()
Olur. Şuan bakıyorum.Zaten ya onlardan ya onların şeffaf olanından almayı düşünüyorumİnternette rastlarsan güzel bir şey yolla bana
![]()
Olur. Şuan bakıyorum.![]()
Ben bir kaç tane buldum aslında
Özelden atayım
![]()
Adamlar senin iyi niyetini biliyor demekki aç kalır yine öder diye![]()
Kiz dediğin hem güzel olacak hem yemesini bilecek arkadas onu yemem bunu yemem diyenle olmaz (sakatatlar haric tabi)
Güzelini bulalım da..Kiz dediğin hem güzel olacak hem yemesini bilecek arkadas onu yemem bunu yemem diyenle olmaz (sakatatlar haric tabi)
Hocam sizde kızı buldunuz resmen bıyıklısını istiyorsunuzKiz dediğin hem güzel olacak hem yemesini bilecek arkadas onu yemem bunu yemem diyenle olmaz (sakatatlar haric tabi)
Niye kızla karşılıklı oturup işkembe çorbası güzel olmaz mı? (Şaka şaka nefret ederim hayvanın eti haricinde kalan yerleri)![]()
Ben orta 1 deyken ilk sevgilimi lahmacuncuya götürmüştüm karşılıklı lahmacun yemiştikNiye kızla karşılıklı oturup işkembe çorbası güzel olmaz mı? (Şaka şaka nefret ederim hayvanın eti haricinde kalan yerleri)![]()
ne mis gibi işkembe çorbası içilmez mi? en faydalı şeylerden biri işkembe,kokoreç yenmez mi? kabak bile yerim hatta arap saçı diye ot var onu bile yerim...
ne mis gibi işkembe çorbası içilmez mi? en faydalı şeylerden biri işkembe,kokoreç yenmez mi? kabak bile yerim hatta arap saçı diye ot var onu bile yerim...
Forumda erkek basina 3 erkek dusuyor sdn makine muhhep burada takiliyorum bu gidisle bulamam zaten benimki laf
En iyisini yapmışsın abi.Ben orta 1 deyken ilk sevgilimi lahmacuncuya götürmüştüm karşılıklı lahmacun yemiştikSonra kız ayranı içince bıyık oldu bende güldüm falan ne günlerdi heyyttt beeeee.
Desene aynı kaderdeyiz abi.Forumda erkek basina 3 erkek dusuyor sdn makine muhhep burada takiliyorum bu gidisle bulamam zaten benimki laf